prešao crtu

Dallas: Glumac iz filma „Beverly Hills Cop“ poludio u zračnoj luci

Lifestyle / Flash | 09. 12. 2016. u 16:07 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

William „Billy“ Rosewood, policajac iz kultnog filma „Beverly Hills Cop“, 80-tih i 90-tih je borio se bez zadrške protiv kriminalaca, često 'prilagođavajući' pravila potrebama službe na terenu.

Uglađen i ljubazan, pomalo samozatajan, Billy je na strani Eddieja Murphyja zasigurno ostavio traga u žanru ovakvih filmova. Gotovo bi se moglo reći kako je ovim ulogama glumac Judge Reinhold dostigao kultni status.

Međutim, filmske su uloge jedno, a stvarni život drugo.

Judge Reinhold (59) je nedavno u zračnoj luci u Dallasu napravio takvu frku, da je morao doći neki stvarni William „Billy“ Rosewood i primiriti ga.

Glumac je, naime, iz Dallasa htio letjeti u New Mexico, ali je njegova torba aktivirala alarm.

Nadležno je osoblje inzistiralo na detaljnome pregledu sadržaja torbe, zamolivši ga da pođe u službu sigurnosti, potvrdio je njegov odvjetnik Steve Stodghill za „The Dallas Morning News“.

Reinhold je pak odbio skeniranje prtljage, galamio i psovao policiju, nije se jednostavno dao smiriti. Sve to rezultiralo je privođenjem glumca.

Kako je potvrdio glasnogovornik policije u Dalasu, Reinhold je u četvrtak navečer priveden u policiju. Uskoro je pušten, ali mu prijeti moguća kazna od 500 dolara zbog suprotstavljanja organima sigurnosti.

Vjerojatno mu visina kazne neće 'nanijeti' preveliku bol, ali ostaje i dalje nejasno zbog čega je glumac poludio u zračnoj luci.

Ako je želio kupiti malo publiciteta, onda je prošao po akcijskoj cijeni, ali ako je u pozadini neka smetnja u njegovoj psihi, onda će popravka biti znatno skuplja.

Kopirati
Drag cursor here to close