GetGlimmer

Dala otkaz da gola čisti kuće, sada zapošljava

Kozmetičarka dala otkaz da gola čisti kuće, danas zapošljava 15 ljudi
Lifestyle / Flash | 12. 04. 2019. u 20:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PA Real Life / Victoria

Kada je poduzetnica iz Edinburgha pokrenula tvrtku za čišćenje, dala je potpuno novo značenje striptizu, piše Daily Mail. Danas zapošljava 15 golih čistača, a sat vremena čišćenja naplaćuje 55 do 75 funti (otprilike 470 do 650 kuna), ovisno o razini golotinje.

Prije nego što je počela zapošljavati, Victoria Murphy sama je testirala tržište. "Nisam željela staviti osoblje u situaciju koju sama nisam proživjela", rekla je 25-godišnjakinja koja u Edinburghu živi sa svojim ljubimcem, jazavčarom Louisom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

A post shared by Glimmer (@getglimmer_) on

S diplomom u organizaciji događaja i snažnom radnom etikom, Victoria je željela pokrenuti posao i počela je razmatrati sektor usluga za odrasle. Radeći kao kozmetičarka, naišla je na američku tvrtku koja je nudila usluge čišćenja tijekom kojeg su čistačice gole i tad je dobila ideju za Glimmer.

"Znala sam da želim nešto u toj odrasloj niši što bi bilo zabavno i rizično, ali ne i ekstremno", rekla je. "Mi nismo eskort služba. Ono što nudimo je zabavno i zavodljivo", kaže te dodaje kako se ništa loše nije dogodilo kad je ona to radila neko vrijeme.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

A post shared by Glimmer (@getglimmer_) on

Glimmer nudi tri razine golog čišćenja, u donjem rublju za 55 funti po satu, u toplesu za 65 te potpuno golo za 75 funti po satu.

"Nitko od mojih djelatnika ne mora raditi ništa s čim se ne osjeća ugodno", kaže Victoria te dodaje kako klijent bira opciju koju preferira, a ona zatim prema tome bira čistača.

Prošli put kad je objavila oglas za gole čistače, dobila je više od 100 prijava. "Najvažnije mi je da ima profesionalnog iskustva u čišćenju", rekla je te dodala kako kandidati moraju imati dobru osobnost zbog komunikacije s klijentima, ali i osjećati se dobro u vlastitoj koži, prenosi Index.hr,

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

A post shared by Glimmer (@getglimmer_) on

Victoriju je iznenadila i raznolikost klijenata. Kaže kako su neki u tridesetima, a neki čak i u 80-ima. "Mnogi od njih žive sami, a puno starije gospode je dosta usamljeno pa je važno da je iskustvo zabavno i da čistači vole čavrljati", dodaje.

Kaže da imaju i muške čistače, no žene ih rijetko traže - i to je nešto na čemu pokušavaju raditi.

Unatoč pikantnosti teme, Victora kaže da je prijatelji i obitelj u potpunosti podržavaju. "Oni razumiju da je to moje dijete", kaže. "Dosta vremena objašnjavam ljudima da je to i ozbiljan posao čišćenja."

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

A post shared by Glimmer (@getglimmer_) on


Društvene mreže, posebno Instagram, puno su pomogle u reklamiranju Glimmera. "Ne možemo jednostavno ostavljati letke ljudima ispred vrata jer ne želimo nikoga uvrijediti pa koristimo društvene mreže za oglašavanje, a oglašavamo se i u besplatnim oglasnicima kad god možemo", kaže.

Kaže kako se s vremenom želi proširiti na čitavu zemlju, no sad razmatra i ideju golih majstora, za koju smatra da bi mogla privući žene s obzirom na to da joj je većina klijentele sad muškog roda.

"Još uvijek radim povremeno kao kozmetičarka, i to uglavnom nokte, ali odlučila sam uspjeti u ovom poslu pa jako puno radim", zaključuje.

Kopirati
Drag cursor here to close