Zavođenje na naški

Da, i ovo je BiH: Iznajmljuju luksuzne automobile kako bi lakše 'upecali' djevojke

Lifestyle / Flash | 17. 11. 2016. u 16:29 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da bi impresionirali djevojke koje momke gledaju kroz marku automobila, banjalučki mladići iznajmljuju vozila za noćne izlaske, a radnici rent-a-car agencija, često u automobilima nađu ruž, naušnice pa čak i ženske gaćice.

Momci koji imaju dobar automobil, nemaju problema sa zavođenjem, kako sami kažu „lakih djevojaka“, a ni oni drugi, prema riječima radnika iz ovih agencije, ne ostaju ''praznih ruku''.

''Za 120 KM dnevno mogu iznajmiti dobar automobil, noviji model BMW 5, Audi 7 ili slično. Cijena, naravno, ide dolje, kada je u pitnju više dana. S obzirom da Banja Luka nema puno turista koji iznajmljuju automobile, to su većinom domaći stanovnici. Pretpostavljamo da naša vozila svašta ''prežive'', a posebno ovi koji se iznajmljuju na vikend, tako da poslije nađemo svašta – boce, šminku, nakit, naušnice, pa čak i ženske gaćice'', ispričali su za Euroblic u agenciji za iznajmljivanje automobila.

Uvijek je bila praksa da su momci jedni od drugih posuđivali auta, kako bi se ''vidjeli s djevojkom'', ali danas to ima novu dimenziju, a sad je sve otišlo predaleko, potvrđuju i oni sami.

''Imam i auto i djevojku, pa nemam problema s tim, ali znam što se sve radi i znam kakvih djevojka ima. Naravno da nisu sve iste, ima onih kojima materijalni status nije bitan, ali ima i onih koje će momke prije pogledati ako na stolu ima ključ dobrog automobila, to svi znamo'', spričao je jedan Banjalučanin.

Banja Luka s više od 20 klubova na 200.000 stanovnika, u kojima se do zore luduje uz folk hitove, pokušava kopirati Beograd, u regiji  poznat po splavovima i provodu.

Dok pristalice klubova tvrde da oni obogaćuju turističku ponudu grada, a protivnici ovakvog vida zabave smatraju da se sve svodi na laku zaradu zaglupljivanjem banjalučke mladeži.

Kopirati
Drag cursor here to close