ćaća postao otac?

Cristiano Ronaldo navodno je postao otac blizanaca Eve i Matea

Lifestyle / Flash | 11. 06. 2017. u 08:29 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo je, prema pisanju nekih medija, postao drugi put otac. Surogat majka rodila mu je blizance Evu i Matea u četvrtak, izvijestila je portugalska televizija SIC.

Nogometaš ni njegovi agenti još nisu potvrdili tu vijest, no nekoliko portugalskih portala i novina, uključujući vodeći dnevnik Correio da Manha, u petak su objavili tu priču.

"Mateo i Eva su imena Ronaldovih blizanaca. Djevojčicu i dječaka rodila je surogat majka, To je tajna koju Ronaldo još nije podijelio s ostatkom svijeta", izvijestio je SIC.

TV postaja nije objavila gdje se djeca trenutno nalaze niti je objavila njihove fotografije. Britanski mediji u ožujku su objavili da Ronaldo očekuje dva sina, a tada se pisalo da se surogat majka nalazi na zapadnoj obali SAD-a te da je u visokom stupnju trudnoće.

Ronaldo je trenutno u vezi sa Španjolkom Georginom Rodriguez, a prije šest godina također mu je anonimna surogat majka rodila sina koji nosi njegovo ime.

Prije nekoliko tjedana Ronaldo i Georgina objavili su sliku koja poručuje kako je djevojka slavnog nogometaša u blaženom stanju.

??????

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) onJun 4, 2017 at 11:07am PDT

Kako mama kaže?

Pretpostavlja se da će Ronaldo svoje blizance odgajati u vili u kojoj živi u Španjolskoj, a pored njegove djevojke Georgine, o bebama će brinuti i Cristinalnova majka Dolores (63), koja je imala veliki utjecaj na njegov čitav život i neumorno usmjeravala njegovo ponašanje i način življenja onako kako se njoj činilo da je najbolje.

Mnogi su skloni zaključiti kako Ronaldo pati od neke vrste Edipova kompleksa ili nekog drugog sindroma koji mu ne dozvoljava otrgnuti se iz majčina čvrstog zagrljaja, te da iz tog razloga nije u stanju izgraditi prirodnu vezu s nekom djevojkom.

Primjerice, nedavno je svoje prvo dijete dobila bivša Ronaldova cura Irina Shyk, s kojom je bio u vezi pet godina. Zašto se Ronaldo i Irina nisu odlučili za zajedničko dijete, ostalo je potpuno nejasno, jer je više nego očito kako oboje vole djecu i žele imati djecu.

Sama činjenica da mu djecu rađaju iznajmljene majke, svedoči o nekoj vrsti problema kod jednog od najboljih nogometaša današnjice.

Iako Ronaldo nastoji svoj privatni život držati samo za sebe, jadno mu je kako je to potpuno nemoguće s obzirom na njegovu popularnost.

???

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) onJun 3, 2017 at 9:57pm PDT

Kopirati
Drag cursor here to close