Novi trend?

Coca Cola predstavila prvu "selife" bocu na svijetu

Lifestyle / Flash | 18. 11. 2016. u 12:05 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Coca Cola je, kao što svi znamo, jedan od najprepoznatljivijih brandova na svijetu, kao i jedno od najpopularnijih pića. Na stranu sad rasprave o tome koliko je zdravo piti Coca Colu, ali činjenica je kako je Coca Cola odavno osvojila svijet i s tog trona gotovo da nikada ne silazi.

Moderna vremena nose nove izazova, marketinški odjeli Coca Cola kompanije rade neumorno kako bi svoj brand približili što većem broju korisnika čija je svakodnevica između ostaloga “sazidana” od toga da određeni broj sati provedu na svojim profilima otvorenim i aktivnim na nekoj od društvenih mreža.

Ali, interakciju sa ljubiteljima ovog pića i društvenih mreža Coca Cola je upravo odlučila podignuti na novu razinu…, piše Zimo.co.

U svojoj izraelskoj podružnici predstavili su prvu “selfie bocu” na svijetu! Riječ je po posebno dizajniranoj kameri koja se sa svojim kućištem “natakne” na dno kultne boce Coca Cole od 500ml i selfie zabava je zajamčena.

Naime, tehnologija omogućuje da, nakon što se kamera upali, u trenutku kada se boca nagne pod kutom od 70 stupnjeva automatski “okine” fotografiju, odnosno selife uživanja u okusu omiljenog pića. Tu je i neizostavni USB port kojim svoje fotografije možete prebaciti na računalo ili prijenosnik, a potom ih podijeliti s ostatkom ekipe na Facebooku, Snapchatu, Instagramu…

Sasvim sigurno nije riječ o izumu koji će zauvijek promijeniti svijet, ali sasvim sigurno će se naći dovoljno ljubitelja Coca Cole i selfija koji će se, kada bude dostupna u prodaji, priuštiti igračku koja vam osigurava “selfie bocu”.

Kopirati
Drag cursor here to close