Moja eko vrećica

Članovi Udruge 'Volim Vitez' podijelili više stotina eko vrećica

"Današnjom akcijom nastojali smo skrenuti pozornost na važnost prestanka korištenja plastičnih vrećica koje je potrebno zamijeniti upravo ekološki prihvatljivim koji imaju i bolju izdržljivost", kazao je Marko Lovrinović
Lifestyle / Flash | 05. 10. 2019. u 15:23 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Udruge „Volim Vitez“ u subotu su organizirali prigodno druženje sa sumještanima na Gradskoj tržnici i lokalnom trgu i tom prigodom podijelili više stotina eko vrećica.

Članovi Udruge od jutarnjih sati na tržnici su izazvali pozitivne reakcije zainteresiranih kupaca koji tradicionalno u Vitezu utorkom i subotom obilaze domaće poljoprivredne proizvođače i sve vjerne kupce nagradili s eko vrećicom koja nosi natpis "Moja eko vrećica".

"Današnjom akcijom nastojali smo skrenuti pozornost na važnost prestanka korištenja plastičnih vrećica koje je potrebno zamijeniti upravo ekološki prihvatljivim koji imaju i bolju izdržljivost. Posebno smo zadovoljni ovim projektom jer su reakcije sugrađana i više nego odlične", kazao je Marko Lovrinović, voditelj ovoga projekta.

Inače ovo je četvrti u nizu projekt kojeg je Udruga "Volim Vitez" provela u posljednja četiri tjedna, a u rujnu je realizirana donacija informatičke opreme za Osnovnu školu „Vitez", obilježen je Međunarodni dan starijih osoba te je izgrađeno i otvoreno dječje igralište, podsjetio je organizator.

Kopirati
Drag cursor here to close