Bebe na netu

Čim se rode imaju Instagram: Trebaju li bebe imati vlastite profile?

Dok jedni to odobravaju, drugi se zgražaju nad činjenicom da skupljaju lajkove na račun djece.
Lifestyle / Flash | 09. 05. 2018. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mnoge slavne mame rado se hvale svojom dječicom na društvenim mrežama. Neke od njih su i otvorile Instagram profile svojim nedavno rođenim bebama. Oko tog novog trenda odmah se razvila rasprava. Dok jedni to odobravaju, drugi se zgražaju nad činjenicom da skupljaju lajkove na račun djece.

"U životu nema ništa važnije od broja pratitelja na Instagramu... 21. stoljeće", zaključio je jedan pratitelj malene Balie Dee, kćeri Elle Dvornik. Neki komentiraju i da slavni koriste djecu kako bi reklamirali razne proizvode. Mnogima ipak ne smetaju djeca na Instagramu pa su slatku bebu Balie obasuli komplimentima i komentarima da sliči na tatu.

Ella kaže kako je otvorila profil svojoj bebi isključivo iz zabave. Profil je privatan, a djevojčicu prati već 12,3 tisuće ljudi.

Reality zvijezda Khloe Kardashian također je kćeri napravila profil na društvenoj mreži. True Thomspon nema ni mjesec dana, a na Instagramu je već prati više od 213.000 ljudi. Ta brojka strelovito raste premda na profilu još nema objavljenih fotografija, piše Index.hr.

I Rob Kardashian, Khloein brat, svojoj je kćeri Dream također napravio Instagram profil.

Tenisačica Serena Williams rodila je prvo dijete, kćer Alexis Olympiju u rujnu prošle godine. Dva tjedna nakon porođaja, Serena je kćeri otvorila profile na nekoliko društvenih mreža.

Boomer Phelps, kći plivača Michaela Phelpsa i manekenke Nicole Johnson, ima Instagram profil sa 786 tisuća pratitelja. Roditelji redovito postavljaju fotografije malene Boomer na Instagram pa je tako postala online zvijezda premda je tek napunila dvije godine.

Kopirati
Drag cursor here to close