Nastavak suradnje

CHICovnik i Bingo za bolje mogućnosti zaposlenja štićenika SOS Dječjih sela u BiH

CHICovnik i ove godine dolazi s više od 300 dizajniranih stranica uokvirenih u tvrde korice s dizajnom u prepoznatljivom, inspirativnom CHICovnik stilu
Lifestyle / Flash | 12. 11. 2019. u 12:10 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi Made in BiH planer za žene je proizvod kojeg dame širom regije željno iščekuju, stoga nije ni čuditi da su pozitivni komentari na dizajn i sadržaj ovogodišnjeg izdanja u ponedjeljak su preplavili društvene mreže nakon što je CHICovnik izdanje za 2020. godinu predstavljeno na bh. lifestyle portalu BONJOUR.ba.

Pored toga što žene iz godine u godinu, sada već u šestom izdanja CHICovnika uživaju kroz njegov sadržaj, uživaju i u činjenici što kupovinom ovog Made in BiH proizvoda u odabranim Bingo trgovinama u BiH čine i malo, ali itekako vrijedno humanitarno djelo.

''Presretni smo što je trgovački lanac Bingo već četvrtu godinu sa nama. Završetak uzbudljive  godine nekako uvijek obilježi naša divna suradnja koja rezultira humanitarnom donacijom. Ponosna sam na činjenicu da smo u protekle tri godine, zajedno s Bingo kupcima donirali čak 10.400 KM u BiH, od čega 6.800 KM za podršku radu SOS Dječjim selima BiH. Ove godine, imamo jedan itekako izazovan i vrijedan cilj. Našu donaciju ćemo usmjeriti prema mladim osobama i odraslima između 17 i 39 godina koji imaju potrebu za stručnim usavršavanjem kako bi mogli doći do zaposlenja. Dodamo li tome činjenicu da se u ovom, prijeko potrebnom programu SOS Dječijih sela nalaze i nezaposlene samohrane mame, jasno je zašto je ova donacija itekako bitna za naše društvo. Upravo zato sam sigurna da će svi oni koji posjete odabrane Bingo trgovine u sljedećim mjesecima na blagajnama zatražiti svoj primjerak CHICovnika jer njegovom kupovinom doniraju 1KM za mogućnosti boljeg zaposlenja osoba koje su u podršci i brzi SOS Dječjih sela u BiH'', o ovogodišnjoj suradnji je ispred CHICovnik tima rekla Ana Ćavar.

Foto: PR / CHICovnik za 2020. godinu

CHICovnik i ove godine dolazi s više od 300 dizajniranih stranica uokvirenih u tvrde korice s dizajnom u prepoznatljivom, inspirativnom CHICovnik stilu. Unutrašnjost ovog MADE IN BIH planera čini planer po satima za svaki dan u godini, TO – DO lista, financijski planer, bojanka za odrasle, izrezive etikete za kreativno ukrašavanje poklona, a na zadnjoj korici ćete naći i džep za posjetnice u kojem se kriju simpa stikeri. CHICovnik možete detaljnije upoznati na njegovim službenim Facebook i Instagram društvenim mrežama gdje se nalazi i popis odabranih Bingo trgovina na čijim ćete blagajnama pronaći CHICovnik po cijeni od 14,95 KM.

Tatjana Paunoski, rukovoditeljica marketinga kompanije Bingo o ovogodišnjoj suradnji s ovim planerom za žene kaže: ''Razvoj mladih u pripremi za samostalnost u SOS Dječjim selima BiH je veoma važan. Stoga nam se ideja o ovoj vrsti podrške naročito dopala. Možda upravo neko od ovih mladih ljudi kojima ćemo pružiti edukacije, sutra bude dio velike Bingove obitelji. Kupci su nam u ovom projektu posebno važni. Sigurni smo da će i ove godine imati sluha za potrebe mladih iz SOS Dječijih sela BiH.''

''Sretni smo i zahvalni što smo u timu CHICovnika i Binga pronašli posvećene partnere koji zajedno sa nama na strateški način promišljaju o potrebama djece, mladih i obitelji u brizi i podršci SOS Dječjih sela BiH. Naša uloga je dvojaka, osnažiti obitelji u potrebi i osigurati da djeca bez roditeljskog staranja, ipak odrastaju u obiteljskom okruženju. Obitelj je najbolje mjesto za usvajanje temeljnih životnih vrijednosti, a kada je poticajna, onda je i mjesto na kojem gradimo samopouzdanje, učimo i rastemo, kako bi ostvarili maksimum vlastitih potencijala i postali samostalni članovi zajednice. Razumijevanje, prijateljstvo i dobronamjernost koje njegujemo od početka suradnje sa CHICovnikom i Bingom, uvijek rezultiraju istinskim promjenama u životima onih koji nas najviše trebaju. Uvjerena sam da ćemo aktivnostima planiranim za sljedeće razdoblje, nekim mladim ljudima, te samohranim majkama i ženama iz najosjetljivijih kategorija društva ostvariti snove i omogućiti da dostojanstveno žive od svog rada'', istaknula je Mirela Gruenther-Đečević, nacionalna direktorica SOS Dječjih sela BiH.

Obzirom da je CHICovnik prepoznat kao kvalitetan, MADE IN BIH proizvod, koji žene inspirira iz dana u dan te koji zahvaljujući svojoj praktičnosti u planiranju, uistinu postaje pravi mali asistent u torbici svake žene, sigurni smo da će postati i omiljeni blagdanski i novogodišnji poklon za dame širom BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close