Planer

CHICovnik ćete sada pronaći i u odabranim Bingo marketima uz prekrasan poklon za sve kupce!

Lifestyle / Flash | 16. 12. 2016. u 13:53 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

CHICovnik je već odavno obilježen kao jedan od najpoželjnijih poklona koje ovih blagdana možete kupiti dragoj ženskoj osobi. Razlog tome se krije u prekrasno dizajniranoj naslovnici ovog planera koji unutar svojih tvrdih korica sadrži skoro 400 stranica pomno dizajniranog sadržaja za žene.

Tako ćete ispunjavajući svoj CHICovnik uživati u planeru po satima i 'to –do' listi za svaki dan u godini, maloj bojanci za odrasle, praznim stranicama za zabilješke, motivacijskim izjavama za svaki tjedan u godini, listi želja, a sigurni smo da ćete i praktično iskoristiti džep za vizitke na zadnjoj stranici.

Pored toga, ovogodišnji CHICovnik dolazi sa jedinstvenom šifrom pomoću koje možete na svoj android mobilni uređaj instalirati i CHICovnik mobilnu aplikaciju koja će vam postati omiljeni virtualni asistent.

„Presretni smo jer će naše drage dame od 16.12. moći na blagajnama odabranih Bingo marketa pronaći i CHICovnik. Posebno nas veseli činjenica što će svaka osoba koja u Bingu kupi svoj CHICovnik, tom kupovinom donirati 1 KM za podršku radu SOS Dječjih sela u BiH, te uz svoj planer dobiti i prekrasan poklon koji će im sigurno utopliti srca. Naime, radi se o zahvalnici koju su nacrtale i ukrasile vrijedne ručice polaznika SOS Vrtića. Sigurni smo da će upravo ova zahvalnica na ovo humanitarno djelo biti jedan od traženijih poklona ispod bora ove godine.“, ponosno izjavljuju iz CHICovnik tima, a popis odabranih Bingo marketa u kojima ćete po cijeni od 14,95 KM pronaći ovaj planer, potražite na službenoj CHICovnik Facebook stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close