Četiri ''Da''

Cheerleading klub iz Širokog Brijega oduševio u Supertalentu

Hrvatski cheerleading klub Široki oduševio je žiri hrvatskog Supertalenta na Novoj TV
Lifestyle / Flash | 23. 10. 2017. u 08:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Hrvatskog cheerleading kluba Široki došli su u emisiju Supertalent na Novoj TV, otplesali i kući otišli sa četiri ''DA''. Ova skupina broji 16 članica i samo jednog muškog člana, a kako mnoge djevojčice priznaju kako su zaljubljene u njega. On samo slatko poručuje gledateljicama: ''I vi se zaljubite''.

Na pozornici Supertalenta izveli su navijački nastup dok im se glazbena pozadina izmjenjivala - bilo ih je posvuda. '' Taj široki osmijeh iz Širokog, te rupice u zubima i te špage, ti mostovi koji se preokreću, te noge koje se drže gore. Ako prođete dalje onda samo zbog vas četiri.'', komentirala je Martina Tomčić aludirajući na četiri najmlađe članice.

Takvog mišljenja bio je i Davor Bilman. ''Rekao bih samo da na mlađima svijet ostaje, a kod vas apsolutno vrijedi'' rekao je Davor koji je naposljetku dodao: ''Ako obećate da će biti malo više akrobacija možete ići kući sa četiri DA''.

''Što reći, zadovoljni smo, presretni, ekipa se već neko vrijeme sprema za polufinale hrvatskog Supertalenta i jedva čekaju put u Zagreb. Imamo veliku podršku roditelja te ostalih članova kluba koji ne nastupaju, rodbine, prijatelja... Svi pomažu. Nije jednostavno sve pripremiti, snima nam se trening svako malo, a ekipi što se više bliži emisija raste pritisak. Sreću nas ljudi na cesti već neko vrijeme i pitaju kada ćemo. Večeras nakon nastupa cijeloj ekipi nije prestajao zvoniti telefon, bezbroj poruka podrške je došlo sa svih strana, ne mogu vam opisati taj osjećaj. Ekipa je presretna, a ja sam ponosna na svoju djecu'', izjavila je za Bljesak.info Nikolina Čolak, glavna trenerica u HCK Široki.

Jednoglasnu su uzviknuli kako obećavaju te je ova vesela skupina prošla u polufinale.

Kopirati
Drag cursor here to close