Sisters of The Valley

Časne sestre u svom dvorištu uzgajaju i prodaju marihuanu

Od marihuane sestre izrađuju ulja i sapune u medicinske svrhe.
Lifestyle / Flash | 13. 11. 2017. u 18:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

/ Foto: Časne sestre imaju puno posla

Umjesto posvećivanja svojeg života vjeri i molitvi, časne sestre u Californiji pale su pod "loš utjecaj". Naime, "Sisters of The Valley Order" u svojem dvorištu uzgajaju marihuanu.

Od ove biljke sestre izrađuju ulja i sapune u medicinske svrhe, prenosi Daily Mail.

"Gone To Pot", emisija britanske TV kuće ITV, u svrhu kampanje za legalizaciju marihuane, obišla je neuobičajene časne koje uzgajaju, proizvode te i same puše travu. Osim u rekreativne svrhe, sestre izrađuju ulja i sapune koji mogu pomoći osobama oboljelima od artritisa, multiple skleroze i epilepsije. Sve zvijezde ove emisije također boluju od raznih medicinskih stanja koja bi im marihuana mogla olakšati - da se legalizira u Britaniji, pišu 24sata.hr.

Časne sestre koje su posjetili daleko su od slike onakvih kakve ih zamišljamo - nisu čak ni katolkinje, a jedino što ih čini "sestrama" je činjenica da žive i rade zajedno, prenosi Denver 7. Dane, umjesto u molitvi, provode brinući se o biljkama marihuane i proizvodnji ljekovitih pripravaka.

''Imale smo puno više proizvoda, ali narudžbe stižu sa svih strana i teško je ići ukorak s time'', rekla je jedna od časnih pokazujući ormar u kojem čuvaju ljekovite proizvode. Sestre vjeruju kako je marihuana "dar od Boga" kojim se mogu olakšati simptomi ili čak potpuno izliječiti od bolesti.

Tu tvrdnju povezuju s činjenicama da u marihuani postoje dva spoja povezana s medicinskim segmentom - kanabidiol (CBD), koji navodno ublažava bol te tetrahidrokanabiol (THC) koji djeluje kao relaksant. Od svojih proizvoda zarade 400.000 dolara godišnje, a planiraju svoju plantažu trave i proširiti.

Kopirati
Drag cursor here to close