RAZLJUTILA MNOGE

Časna sestra dobiva prijetnje smrću: Marija i Josip su bili normalan par, seks je normalna stvar

Lifestyle / Flash | 02. 02. 2017. u 18:06 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularna časna sestra Lucia ima povelik broj pratitelja, samo na Twitteru je prati preko 183.000 sljedbenika. Dominikanska redovnica u Španjolskoj nedavno je podignula pravu buru u svijetu nakon što je u nedjelju na španjolskoj televiziji govorila o vjeri i seksu, prenosi Guardian.

Netom nakon toga počela je dobivati brojne prijetnje smrću jer je na televiziji izjavila kako Marija vrlo vjerojatno nije bila djevica i da je spavala s Josipom, javlja RTL.hr.

"Mislim da je Marija bila zaljubljena u Josipa, i da su bili normalan par, a voditi ljubav je normalna stvar. Teško je povjerovati, i još teže to upiti. Završili smo s pravilima koje smo izmislili bez da smo se probili do prave poruke."

Smatra kako je seksualnost dar od Boga i osnovni dio svake osobe te način samoizražavanja. Nadodala je kako se ovdje radi o nečemu s čime Crkva već neko vrijeme ima problema te je to Crkva "pomela pod tepih".

Uslijed brojnih prijetnji smrću, ponovno se obratila javnosti, ali ovog puta priopćenjem:

"Kada su me pitali za djevicu Mariju, rekla sam da, u mom pogledu, Marija je očito voljela Josipa. Htjela sam reći da me ne bi šokiralo da su imali odnos poput normalnog para. Ovo je mnoge šokiralo. Ali mislim da su moja vjernost Crkvi i evanđelju i Isusovom planu jasni - kao što je jasno i da seks nije niti prljav niti nešto što bi trebalo osuditi, te da su brak i seks blagoslov."

Kopirati
Drag cursor here to close