Čapljina

Caritasova radionica Betlehem organizira Dan otvorenih vrata

Lifestyle / Flash | 01. 12. 2015. u 09:36 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i Dana volontera, Caritasova čapljinska radionica Betlehem, 3. prosinca u vremenu od 8 do 12 sati organizira Dan otvorenih vrata, kako bi građanima približili svoje programe i aktivnosti.

''Svi građani koji su zainteresirani i posjete nas taj dan, zajedno će s korisnicima sudjelovati u izradi različitih kreativnih predmeta i božićnih ukrasa. Prezentirati će se i način izrade okvira za slike što je ujedno i jedna od aktivnosti u radionici. Iako je radionica otvorena i tijekom cijele godine za sve ljude dobre volje, ovaj dan smo odabrali da ga posebno obilježimo'', navode iz Betlehema.

Cilj Međunarodnog dana osoba s invaliditetom je bolje razumijevanje problema osoba s invaliditetom u društvu, te njihovo uključivanje u društvenu zajednicu.

Stoga su uputili poziv svima da im budu gosti i posjete ih u njihovom ''domu'' kako bi pokazali svoje vještine i umijeće. Jer kako kaže tema ovogodišnjeg Međunarodnog dana osoba s invaliditetom: ''Inkluzija je važna: Pristup i osnaživanje za osobe svih sposobnosti''.

Kopirati
Drag cursor here to close