Na magistrali

Čapljinac tvrdi da ga je pogodio meteor

Lifestyle / Flash | 21. 09. 2016. u 07:43 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Šutio sam dan-dva pa onda opet mislim, kad sam već to doživio, trebam i ispričati jer događaj je bio nestvaran. Nikada nisam ni pomislio da mi se to može dogoditi. Vozio sam magistralom iznad Ploča, prema autocesti, odjednom sam primijetio kako nešto crveno, veličine oraha, leti prema autu. Čini mi se kako nisam uspio ni trepnuti, a već sam osjetio udar. Auto se zatresao kao da ga je pogodio kamen od stotinu kilograma'', ispričao je Večernjem listu Krešo Medić, vlasnik urarsko-zlatarskog obrta, koji tvrdi da je doživio i preživio udar meteora.

''Bio sam zatečen, a supruga je uzviknula: ‘Što je ovo?’. Sve je to kratko trajalo. Kad sam se uspio pribrati, nakon pedesetak metara sam se zaustavio. Tek tada sam primijetio kako je razbijeno vjetrobransko staklo, na samom rubu'', rekao je Večernjaku Medić .

Kaže kako mu nije jasno da je otisak udara mali, a ''udarilo je tako jako da se auto zaljuljao''. 

Večernjak pak navodi kako su tiojekom razgovora vidjeli neobičan znak. 

''Da sve bude neobičnije, dok smo razgovarali, na naše iznenađenje, na mjesto gdje je oštećeno vjetrobransko staklo slijeće osa. Teško je reći što ju je privuklo. Tek je osa nastavila pipcima istraživati po oštećenju'', piše u tekstu Večernjeg lista.

Medić je naveo kako se njegovoj supruzi  činilo kao da prema autu leti usijani vijak.

''S nama je u automobilu bio i unuk. Iskreno, uplašili smo se jer to je tako potreslo auto da sam na trenutak pomislio da ćemo sletjeti s ceste. Zato nisam odmah ni primijetio da je staklo oštećeno”, kaže Medić.

Nakon što su se pribrali, obitelj Medić uputila se u MUP prijaviti oštećenje. Međutim, kako je nadležni za procjenu u tom trenutku bio odsutan, a njima se žurilo, nastavili su put.

''Sve skupa neobično, a gospodin Medić ističe kako bi volio znati što ga je, kako kaže, “bubnulo”'', piše Večernjak.

 

Kopirati
Drag cursor here to close