Info dan

Čapljina obilježava Europski tjedan mobilnosti

Info danom započele aktivnosti Europskog tjedna mobilnosti u Čapljini
Lifestyle / Flash | 16. 09. 2019. u 11:31

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Europski tjedan mobilnosti europska je inicijativa koja potiče male i velike gradove na uvođenje i promicanje održivih prijevoznih sredstava odnosno korištenje alternativnog prijevoza.

Svake godine obilježava se u razdoblju od 16. do 22. rujna.

Ove godine Europski tjedan mobilnosti obilježit će i grad Čapljina nizom vješto osmišljenih aktivnosti koje svojim karakterom promiču vrijednosti zdravog življenja.

Mi svoje sugrađane želimo upoznati sa ciljevima i vrijednostima koje ova inicijativa promovira, navode iz Ureda odnosa s javnošću grada Čapljine.

''Već danas krećemo sa prvom aktivnosti, to je info dan. Na info pultu postavljenom ispred TO Čapljinaka, preko puta autobusnog kolodvora, sve čapljinke i čapljinci kao i svi promicatelji zdravog načina života i ljubitelji biciklizma mogli su dobiti sve informacije o aktivnostima  i njihovoj provedbi. Također mogli su se registrirati za aktivno sudjelovanje u Europskom tjednu mobilnost. Info pult će biti postavljen od 10 do 12 sati te ovom prilikom još jednom pozivam sve zainteresirane da se pridruže aktivnom sudjelovanju'', navodi se u priopćenju za javnost.

Također registracija će se moći obaviti tijekom cijelog tjedna u prostorijama TO Čapljinka od 8-15 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close