Dječji festival

Čapljina će ugostiti putujući festival za djecu ''FutureA''

Čapljina će 29.5. 2018. na Trgu kralja Tomislava ugostiti putujući festival za djecu “FutureA”
Lifestyle / Flash | 18. 05. 2018. u 15:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općina Čapljina će 29.5. 2018. na Trgu kralja Tomislava ugostiti putujući festival za djecu “FutureA” u organizaciji fondacije “Out of Area”.

Ovom prilikom opčine Čapljina – općinski načelnik kao domaćin, po principu dobrovoljnosti, poziva sve škole Hercegovačko-neretvanske županije i svu djecu na Futurea Festival.

Festival FutureA će tijekom 2018. godine posjetiti četiri grada u Bosni i Hercegovini te ponuditi djeci četiri različite radionice: kazalište, ples, igre spretnosti i kreativne igre. Nadamo se kako će što više djece moći uživati u festivalu  koji je osmišljen samo za njih, uz novi koncept putujućeg festivala! Djeci će uz njihovu pratnju na usluzi biti 40 čapljinskih i 160 nizozemskih volontera.

Budući da je ulaz slobodan, sva djeca mogu sudjelovati bez obzira na pozadinu i mogućnosti. Djeca i njihove obitelji mogu zajedno zaboraviti svakodnevne probleme i uživati u igri, stvaranju, kretanju i zabavi na Trgu kralja Tomislava u Čapljini.

 FutureA Festival će početi  u 13:30 sati i završiti će u 16:30 sati. Bit će mnogo glazbe i plesa, a na svakom kutu biti će postavljeni zabavni šatori i tobogani za dječju igru i zabavu. Središnja točka događati će se na ogromnoj pozornici na kojoj će se održavati predstave tijekom cijelog dana, poput klonova, plesa i mađioničara, ali i nastup Čapljinskih mažoretkinja.

Svako dijete je dobrodošlo i unaprijed im se radujemo u Čapljini 29.5.2018.!   Na kraju dana, želimo da svako dijete ima glavu punu lijepih iskustava i uspomena, priopćeno je iz Općine Čapljina.

Kopirati
Drag cursor here to close