zdravlje

Buckinghamska palača nije zabrinuta, kraljica se oporavlja

Lifestyle / Flash | 02. 01. 2017. u 07:12 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britanska kraljica Elizabeta II. se osjeća "bolje", unatoč izostanku s novogodišnje mise u Sandringhamu, izjavila je njezina kćerka princeza Anne.

Kako javlja BBC, nakon što je nazočila misi zajedno s ocem princom Philipom, bratom princom Edwardom i drugim članovima kraljevske obitelji, princeza Anne obratila se brojnim znatiželjnicima ispred crkve.

Buckinghamska palača priopćila je kako se kraljica "još uvijek oporavlja" od teške prehlade. Ističe se kako je nedolazak u crkvu "mjera opreza", zbog hladnog i vlažnog vremena te da nema „osjećaja pretjerane zabrinutosti".

Prije dvanaest dana palača je priopćila kako su kraljica i vojvoda od Edinburgha imali teške prehlade i da su otkazali svoje planove za putovanje u Sandringham 21. prosinca. Otputovali su na proslavu Božića dan kasnije i to helikopterom, a ne vlakom kako je bilo planirano.

BBC navodi kako se u međuvremenu princ Philip potpuno oporavio. Kraljica, pak, nije nazočila božićnoj službi na njezinom imanju u Norfolku, prvi put nakon dugo godina, a potom ni novogodišnjoj misi.

Suprug princeze Anne, viceadmiral Timothy Laurence, koji ju je pratio na novogodišnjoj misi, dodao je da se kraljica „ne osjeća loše“.

Kopirati
Drag cursor here to close