Sprema se opasan party

Brown Sugar RnB specijalno izdanje na natjecanju najboljih regionalnih repera u Zetri

Noć u Zetri će posebno začiniti specijalno izdanje partyja iz popularnog Brown Sugar RnB serijala.
Lifestyle / Flash | 04. 11. 2019. u 12:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BiH finale Red Bull RapLike održano je u subotu, a organizatori već najavljuju odličnu zabavu i iznenađenja na regionalnom finalu koje se održava 16. studenog, također u Sarajevu. Noć u Zetri će posebno začiniti specijalno izdanje partyja iz popularnog Brown Sugar RnB serijala.

 U subotu je u prepunom klubu Underground održano bh. finale Red Bull RapLike, najvećeg regionalnog natjecanja u frestyle repanju. U sjajnoj atmosferi pobjedu i titulu najboljeg hip hop improvizatora u BiH odnio je mladi sarajevski reper Nyca, koji će zajedno sa Sokolom predstavljati našu zemlju na velikom regionalnom finalu, 16. studenog u dvorani Zetra u Sarajevu.

 Subotnje bh. finale je ponudilo istinski praznik hip hopa. Sedam MC-ijeva je verbalnim vratolomijama i duhovitim rimama sklopljenim na licu mjesta iz duela u duel oduševljavalo publiku u dupke punom klubu Underground.

 U žiriju koji je ocjenjivao njihove nastupe sjedili su Frenkie, Stoposto, Nuha, Shtuka i Vedran Haračić, dok su voditeljske uloge maestralno odigrali Stihomir Klepić i Čika Gagara iz Helem Nejse. Publiku su svojim nastupima obradovala i brojna zvučna imena bh. hip hop scene: Frenkie, Kontra i Indigo, Helem Nejse, Stoposto i Black Beriz te Katarza i Geko, a šlag na tortu bio je after party i ples do ranih jutarnjih sati uz sjajnog Indiga.

 Danas je objavljen i video koji donosi najbolje trenutke i prenosi dio odlične atmosfere koja je vladala na subotnjem natjecanju u Undergroundu.

 Nakon bosanskohercegovačkog, narednog vikenda na rasporedu su državna finala u Hrvatskoj i Srbiji, a tjedan dana kasnije i veliko regionalno finale Red Bull RapLike, 16. studenog u sarajevskoj Zetri.

 Organizatori za tu priliku najavljuju ugodno „2-u-1“ iznenađenje za ljubitelje hip hopa, plesa i zabave. Naime, nakon okršaja osam najboljih freestyle repera iz regije, publika će u Zetri moći uživati u specijalnom izdanju partyja iz popularnog Brown Sugar RnB serijala.

 Domaćini partyja su DJ Soul i Merakoon koji, kako je već tradicija, obećavaju i specijalne goste i iznenađenja. Naravno, pored onoga na što su vjerni posjetitelji Brown Sugar RnB partyja već navikli – sjajne atmosfere i jedinstvenog audio-vizualnog doživljaja.

 Ulaznice za ovaj 'dvostruki event' će uskoro biti u prodaji, a treba napomenuti da su svi koji su kupili karte za bh. finale Red Bull RapLike uz njih dobili i po dvije pozivnice za regionalno finale i Brown Sugar RnB party.

Kopirati
Drag cursor here to close