Plesno natjecanje

Break dance i hip-hop spektakl na MSF-u

Lifestyle / Flash | 30. 06. 2017. u 07:28 Ma.M.
Kopirati

U subotu se u Mostaru u sklopu Mostar Summer Festa održava najprestižnije međunarodno natjecanja u Break dance-u i Hip hop-u na području Bosne i Hercegovine – SHOTGUN vol.4.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Riječ je o događaju zabavnog karaktera kojim organizator, plesni studio B-Dance iz Mostara u partnerstvu s Mostar Summer Festom, želi urbanu kulturu približiti publici i mladima, te prikazati kvalitetno i zdravo druženje koje će okupiti veliki broj plesača iz različitih krajeva.

Inače, Plesni studio B-Dance predstavlja autentično i istinsko nadahnuće za stotine mladih, uporno se zalažući za inovativno i kontinuirano osvježavanje umjetničko-kulturnih sadržaja Grada na Neretvi, a što se već dugi niz godina manifestira u sjajnom odazivu mostarskih građana njihovim izvedbama, te odličnim plesnim rezultatima.

Kako bi se natjecanje predstavilo u što boljem svjetlu, i ove godine organizator se potrudio dovesti najkvalificiranije ljude koji u ovom projektu imaju važnu ulogu, a to su suci koji dolaze iz Češke (Maka), Slovenije (Naki), Srbije (Johny), Hrvatska (Frozen Mirodo), te Bosne i Hercegovine (Justice i Zama).

Za dobru glazbu na događaju pobrinut će se DJ- Chill i band Funkallica iz Hrvatske, a kroz program natjecanja vodit će nas Ante Dujić (Hrvatska). Svojim nastupom program će obogatiti i plesači plesnog studija B-Dance.

''Zato ne propustite ovaj jedinstveni događaj koji se po četvrti put održava u Mostaru, ali ovog puta u prekrasnom ozračju Mostar Summer festa od 17h koji će plesačima i publici pružiti sasvim drugačiji doživljaj'', poručuju organizatori

Uz sve to od 1.7.- 2.7. 2017. bit će organizirane brojne radionice (hip hop, break dance, locking itd.) koje će voditi eminentni suci natjecanja ''SHOTGUN Vol. 4'', navode u priopćenju iz PS B-Dancea.

Kopirati