Još ga voli Jolie?

Bradova afera s mladim njemačkim modelom dovela Angelinu do usijanja

Angelina, koja je odnose spustila ispod apsolutne ništice, ne može vjerovati da je Brad učinio takvo nešto ''kičavo i neprikladno'' u njihovom nekadašnjem zajedničkom domu.
Lifestyle / Flash | 07. 09. 2020. u 20:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images, nico.potur/Instgram / Brad, Angelina i Nicole - neki se mrze, a neki vole...

Brad Pitt i Angelina Jolie razišli su se još 2016. godine, ali između njih kao da i dalje tinja neko klupko osjećanja, premda ne uvijek najjasnijih.

Pored toga što imaju šestoro djece o kojima se trebaju starati, imaju i dosta zajedničke imovine.

Posebnu simboliku ima Château Miraval, dvorac na jugu Francuske, vrijedan 70-tak milijuna eura, u kojem se slavni par vjenčao 2014. godine.

Angelina Jolie (45) je navodno najosjetljivija upravo na njihovo nekadašnje ljubavno gnijezdo, a Brad je nedavno jednu svoju 'usputnu' ljubavnu vezu upleo upravo u uspomene na Château Miraval.

Naime, nedavno je 56-godišnji glumac upoznao njemački model Nicole Poturalski (27) i poveo ju sa sobom u francuski dvorac.

Château Miraval zauvijek će ostati veliki, emotivni dio ljubavi Brangelina para.

Zbog toga je Angelina bila više nego bijesna što je Brad tamo sa sobom doveo svoju najnoviju djevojku.

Da se u Europi nešto s Bradom događa shvatila je kad su se pojavile slike  njega i Nicole u zračnom luci Le Bourget, a cilj leta privatnim zrakoplovom bio je Château Miraval, piše Sunday Mirror.

Angelina ne može vjerovati da je Brad toliko nisko potonuo, kaže jedan insajder za Mirror. 

Foto: ET Online / Nicole Poturalski i Brad Pitt proglašeni su za novi par, ali čini se da veza nije bila duga vijeka

"Zaprepaštena je što se Brad tako javno mota oko ove djevojke u Europi, umjesto da svoj ljubavni život drži privatnim i dostojanstvenim".

Angelina, koja je odnose spustila ispod apsolutne ništice, ne može vjerovati da je Brad učinio takvo nešto ''kičavo i neprikladno'' u njihovom nekadašnjem zajedničkom domu.

Što se tiče Nicole, ona naprosto cvjeta od sreće. Nakon Pitt-oresknog izleta svakodnevno neumorno dopunjava svoj Instagram profil novim slikama i uživa u pažnji koji na taj način gradi.

Uz jednu je fotografiju, ogrnuta Fendi šalom, napisala - 'Sretna nedjelja'.

Nije iznenađujuće što se Nicole 'lijepo osjeća' na društvenim mrežama, ali i dalje šuti o svojoj vezi sa slavnim glumcem. Prema informacijama BILD-a iz američkih krugova, Brad Pitt uvijek traži od žena s kojima se privatno sastaje da potpišu ugovor o povjerljivosti.

Model iz Berlina, inače poljskih korijena, očito ima dara za iskoristiti publicitet.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Happy Sunday by @philipp_gladsome

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Kopirati
Drag cursor here to close