nije se trijeznio

Brad Pitt priznao svoje dugogodišnje probleme s alkoholom

Lifestyle / Flash | 04. 05. 2017. u 21:55 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brad Pitt otvorio je dušu prvi put nakon razvoda od Angeline Jolie, priznavši da je zbog toga jako pio i stalno pušio marihuanu.

Slavni američki glumac (53) rekao je u intervjuu časopisu GQ Style da je prestao piti, da je krenuo na odvikavanje i da se s Jolie dogovorio da svoje probleme riješe daleko od očiju javnosti.

"Upravo sam krenuo s terapijom", rekao je Pitt u intervjuu objavljenom u srijedu. "Sviđa mi se, jako mi se sviđa. Išao sam dvojici terapeuta i pronašao pravoga", dodao je.

Iznenadna odluka Jolie u rujnu 2016. da traži razvod od Pitta izazvao je golemu buru u svijetu šoubiznisa. Par poznat kao Brangelina, koji se vjenčao 2014. i ima šestoro djece, upustio se u žestoku borbu za skrbništvo, a Pitt je bio pod istragom za moguće zanemarivanje djece, piše Hina.

Glumac je oslobođen svih optužbi, nakon čega se nekoć najpoznatiji celebrity par dogovorio da će brakorazvodnu parnicu voditi privatni sudac.

Pitt je rekao da je razvod s Jolie (41) bio "veliki pokretač promjena".

"Nije bilo dana da sam izašao iz kuće a da nisam bio pijan ili napušen", rekao je. "Jako sam sretan što je to iza mene", kaže Pitt i dodaje da je alkohol zamijenio sokom od brusnice i vodom.

U vezi s razvodom, ističe da su Jolie i on odlučili iza sebe ostaviti "zajedljivu mržnju" i zajedno riješiti sva preostala pitanja.

Dodao je da mir pronalazi u izradi različitih stvari vlastitim rukama. "Izrađujem sve, radim s glinom, gipsom, drvom", rekao je Pitt.

Kada je riječ o snimanju filmova, kaže da se "više baš i ne doživljava glumcem". "Na to više nisam toliko fokusiran. Film mi se čini kao jeftini izlaz, način da se riješim tih teških osjećaja. To više ne prolazi, osobito za mene kao oca", istaknuo je Pitt.

Njegov posljednji film "War Machine," satirički pogled na rat u Afganistanu, trebao bi se početi prikazivati 26. svibnja.

Kopirati
Drag cursor here to close