Arminka Helić

Bosanka glavna potpora Jolie u brakorazvodnoj parnici

Lifestyle / Flash | 27. 09. 2016. u 17:15 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britanska političarka iz Gračanice kraj Tuzle u Bosni i Hercegovini Arminka Helić (48) najveća je podrška Angelini Jolie (41) u brakorazvodnoj parnici s Bradom Pittom (52).

Njih dvije upoznale su se prije četiri godine kad je Arminka bila savjetnica bivšeg britanskog šefa diplomacije Williama Haguea, piše 24sata.hr.

Angelina smatra Arminku bliskom prijateljicom i u nju ima veliko povjerenje, a bila je s njom i kad je glumica zatražila razvod. Posljednjih godina postala joj je životna savjetnica. Prijatelji Arminku opisuju kao pametnu i jaku ženu koja je odana Angelini jer se je dojmilo glumičino suosjećanje za ratne žrtve u Bosni i Hercegovini.

Arminka je utjecajna političarka u Velikoj Britaniji. Kraljica Elizabeta II. ju je 2014. imenovala barunicom. Danas u Domu lordova radi u Odboru za međunarodne odnose.

Britanski mediji su pisali da je upravo Helić savjetovala glumicu da preda papire za razvod nakon što joj se glumica povjerila da je Brad često pijan te agresivan prema njoj i djeci.

''Arminka je iz ozbiljne obitelji. Poštena je, kao i njezina cijela obitelj'', kažu Arminkini susjedi i rodbina u Gračanici.

Kopirati
Drag cursor here to close