Tajno vjenčanje

Oženio se britanski premijer Boris Johnson s 23 godine mlađom

Poznat po brunom ljubavnom životu 56-godišnji Johnson vjenčao se sa 33-godišnjom Carrie Symonds u katoličkoj katedrali Westminster
Lifestyle / Flash | 30. 05. 2021. u 09:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britanski premijer Boris Johnson vjenčao se u subotu sa svojom zaručnicom Carrie Symonds na "tajnoj svečanosti" , pišu u subotu britanski mediji.

Poznat po brunom ljubavnom životu 56-godišnji Johnson vjenčao se sa 33-godišnjom Carrie Symonds u katoličkoj katedrali Westminster u nazočnosti bliskih prijatelja i roditelja, pišu “Mail on Sunday” i “The Sun”.

To je drugi britanski premijer koji se oženio za mandata, prvi je bio Robert Jenkinson 1822.

Johnson i Symonds su čekali mjesecima kako bi se vjenčali nakon što im je prvotni plan prošle godine poremetila pandemija. Par se zaručio u prosincu 2019. i ima jednogodišnjeg sina Wilfreda.

Trideset uzvanika prisustvovalo je svečanosti – što je maksimalan broj dozvoljen mjerama koje su na snazi u Velikoj Britaniji- u centru Londona nakon što su pozvani u zadnjoj minuti, navodi “Mail on Sunday”, piše Hina.

Vjenčao ih je svećenik koji je krstio njihovog sina, a i Wilfred je također prisustvovao vjenčanju, dodaje “The Sun”.

Boris Johnson se prije ovog braka dva puta ženio. Ima četvoro djece s prijašnjom suprugom odvjetnicom Marinom Wheeler od koje se razveo 2018. Također ima jednu kćer iz jedne veze.

Kada je izabran bio je prvi predsjednik vlade koji je živio u Downing Streetu u nevjenčanoj zajednici.

Carrie Symonds, bivša stručnjakinja za odnose s javnošću Konzervativne stranke, rodila je sina nekoliko tjedana nakon što je Johhnson pušten s intenzivne njege gdje je boravio zbog težeg oblika zaraze koronavirusom.

Kopirati
Drag cursor here to close