Trendovi

Boja senfa nova je boja sezone

Lifestyle / Flash | 12. 10. 2016. u 06:45 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Puderasto roza možda je boja sezone, no opaku konkurenciju ovih dana ima i u boji senfa. Ovu smo boju viđali na ulicama modnih metropola, od Stockholma i Kopenhagena pa sve do Milana i Pariza, te na Tjednima mode koji su kroz posljednjih nekoliko tjedana okupljali samu modnu kremu, piše Journal.



Boja senfa nosi se na svemu: sweatshirtima, bluzama i blejzerima, haljinama i hlačama, pa čak i na modnim dodacima, naročito torbicama. Čak je i Gucci svoju hit torbu Dionysus ove jeseni presvukao u upečatljivu žutu nijansu, koja nigdje ne prolazi nezamijećeno, pogotovo kada se nalazi u monokromnim odjevnim kombinacijama koje joj dozvoljavaju da maksimalno dođe do izražaja.

Boja senfa savršeno se slaže s baršunom, kojeg trendseterice također rado nose ove sezone, a posebno je chic na toplom pletivu koje će nam praviti društvo u hladnim zimskim danima. Bilo da odaberete ženstvenu haljinu ili tek modni detalj u ovoj trendi boji, nećete pogriješiti, a ova vedra žuta nijansa uistinu će vam razvedriti svaki odjevni look ove sezone. 

Kopirati
Drag cursor here to close