Mepas Mall

Blagdanska izložba kreativaca

Subota i nedjelja 15. i 16. prosinca 2018. na 1. katu Mepas Malla
Lifestyle / Flash | 14. 12. 2018. u 13:48 Sponzorirani tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Blagdanska čarolija koju svi željno priželjkujemo je već odavno pokucala na naša vrata. Vrijeme blagdana je vrijeme kada otvaramo naša srca i širimo radost s drugima, te pokušavamo pronaći najbolje poklone koji će razveseliti naše najmilije i pokazati im da su za nas posebni.

I ove godine mnoštvo kreativnih i jedinstvenih poklona moći ćete pronaći na Blagdanskoj izložbi kreativaca u Mepas Mallu i uživati u kreativnom stvaralaštvu udruga ''Moje zlatne ruke'' i ''Očima kreativaca'' koje svaki svoj proizvod izrade s mnogo ljubavi i pažnje, te ćete imati priliku iskazati im podršku za sve što rade kroz cijelu godinu.

Izložba kreativaca pravo je mjesto gdje ćete pronaći ručno izrađene predmete ili modne detalje kojima ćete unijeti dašak  unikatnosti u izgled svoga doma ili odjevnu kombinaciju, ali i pronaći savršene blagdanske poklone za drage osobe i iskazati im ljubav na jedinstven način.

Bogata ponuda dizajnerskih komada izrađenih od stakla, žice, drveta, vintage modnih dodataka, torbica, predmeta oslikanih u decoupage tehnici, svilenih šalova, slika je i više nego dovoljan razlog da u subotu i nedjelju 15. i 16. prosinca posjetite Blagdansku izložbu kreativaca na 1. katu Mepas Malla, pogledate što su vam pripremile vrijedne ruke kreativaca i pronađete jedinstveni poklon za vas i vaše najmilije. 

Poseban dio blagdanske čarolije Mepas Malla je i Shopping Fest nagradni natječaj. Do 23. prosinca 2018. obavite kupovinu u Mepas Mallu i osvojite fenomenalne nagrade, a kako do njih saznajte klikom na poveznici.

Radujemo se vašem dolasku! 

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close