Podravka nagrađuje

Blagdanska čarolija medvjedića Line, od Mostara preko Sarajeva i Banja Luke do Bihaća

Blagdanska čarolija koju je medvjedić Lino donio svojom posjetom najviše se svidjela mališanima, ali i radosno podsjetila roditelje na njihova djetinjstva.
Lifestyle / Flash | 16. 12. 2019. u 13:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uručivanjem poklon-kalendara najmlađim pacijentima Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, te isporukom Lino kućice za igranje odjelu pedijatrije, završena je Podravkina tradicionalna serija predblagdanskih posjeta tijekom koje je ove godine medvjedić Lino posjetio deset pedijatrijskih odjela u bolnicama diljem BiH.

Blagdanska čarolija koju je medvjedić Lino donio svojom posjetom najviše se svidjela mališanima, ali i radosno podsjetila roditelje na njihova djetinjstva.

''Izrazito je važno svakom djetetu omogućiti dovoljno vremena za igru što je preduvjet za razvoj osobnih i socijalnih vještina kod mališana. Stoga se naš medvjedić Lino ove godine kroz isporuku Lino kućica za igranje pedijatrijama dodatno pobrinuo za to da svako dijete dobije i dodatni prostor za igru. Svim mališanima želimo brz oporavak i povratak svojim domovima'', kazala je Mila Zovko, direktorica marketinga Podravke u BiH.

Foto: PR / Medvjedić Lino u posjeti bolnicama

Podravka je prvo posjetila odjele pedijatrija bolnice ''Prim. dr. Abdulah Nakaš'' u Sarajevu, bolnice ''Srbija'' u Istočnom Sarajevu i bijeljinske bolnice ''Sveti Vračevi'', a u danima koji su uslijedili, medvjedić Lino isporučio je poklon – kalendare i kućice za igranje odjelima pedijatrije Kantonalne bolnice Zenica, Klinici za dječje bolesti UKC Tuzla i banjalučkom UKC Republike Srpske.

U Mostaru je Lino obradovao mališane u Kantonalnoj bolnici ''Dr. Safet Mujić'' i Klinici za dječje bolesti Sveučilišne kliničke bolnice, te stigao i na Odjel za dječje bolesti Kantonalne bolnice ''Dr. Irfan Ljubijankić'' u Bihaću.

Današnjom posjetom u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, Lino je završio svoju seriju posjeta pedijatrijskim odjelima, a Podravka u BiH nastavlja kroz svoje društveno odgovorne aktivnosti sudjelovati u životu zajednica u kojima posluje kontinuirano pružajući potporu u ostvarivanju pozitivnog učinka na cijelo društvo, priopćeno je iz ove kompanije.

Kopirati
Drag cursor here to close