Sigurnost

Bivši tjelohranitelj para Jolie-Pitt: Strahovali su da im netko ne otme djecu

Lifestyle / Flash | 17. 10. 2016. u 10:13 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši tjelohranitelj hollywoodskog para Jolie-Pitt izjavio je kako je najveći strah glumaca bio da im netko može otetu djecu i tražiti otkupninu. U intervjuu za britanski list "The Sun", Mark Billingham, odlikovani bivši vojnik britanske vojske iz Walsalla, ispričao je kako je proveo skoro 18 mjeseci kao šef sigurnosti Angeline Jolie (41), Brad Pitta (52) i njihovo šestero djece.

"Njihov najveći strah bio je da im netko ne otme djecu, jer ipak - sve se vrti oko novca", rekao je Billingham.

Dodao je kako je par "danonoćno" štitio "od svih i svakoga" usvojenog Maddoxa (15), Paxa (12), Zaharu (11) jednako kao i svoju biološku djecu Shiloh (10) i osmogodišnje blizance Vivienne i Knox.

Billingham je rekao kako je kod glumačkog para uživao veliko povjerenje stoga je imao pravo biti blizu njihove djece i nositi neku od njih kada je to bilo potrebno.

"Svi ostali čuvari mogli su im prilaziti na određenu udaljenost, ali im nije bio dozvoljen nikakav fizički kontakt", rekao je bivši tjelohranitelj para koji se sa njima nalazi na brojnim fotografijama.

Billingham koji je radio u tjelohraniteljskim timovima glumaca Russella Crowea, Sean Penna i Toma Cruisea ispričao je kako postoje obožavatelji koji glumački par Jolie-Pitt prate na "kojem god kontinentu se pojave".

"Ljudi ih vole, ali uvijek vrebaju opasnosti. Morate uvijek imati smišljen način kako da ih zaštitite. To je bio veliki izazov", ispričao je.

Istaknuo je kako je posao napustio jer je "u potpunosti zapostavio obiteljski život" budući da je i sam otac šestero djece.

"Nikad nisam imao privatni život, bio sam iscrpljen. U 18 mjeseci, kući sam bio samo šest tjedana", naglasio je Billingham.

Ionako svjetski poznat par Jolie-Pitt privukao je veliku pažnju javnosti nakon što je krajem rujna ove godine potvrđeno da je Jolie predala zahtjev za razvod braka. Nakon što je ova vijest razvodu objavljena, niti jedno od glumaca nije viđeno u javnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close