obama opet izronio

Bivši američki predsjednik pokazao dobru formu na surfanju

Lifestyle / Flash | 08. 02. 2017. u 21:22 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši američki predsjednik Barack Obama (55) u najboljim je godinama završio svoje državničke dužnosti i sad se može vratiti svakodnevnome životu.

Za vrijeme njegova dva mandata gorjelo je na sve strane, padale su vlade, izbijali ratovi, raspadale se države, rušili se gradovi i sela, milijuni ljudi krenuli na put bez povratka... ali, vjerojatno bi se to dogodili i da je netko drugi bio u njegovoj ulozi domaćina Bijele kuće u Washingtonu.

Donald Trump (70) je preuezo kormilo od Obame, a kuda će novi kormilar usmjeriti brod, bolje i ne misliti...

Sve u svemu, ono na što je godinama morao apstinirati, prvenstveno zbog sigurnosnih razloga, Barack Obama pokušava ovih dana nadoknaditi.

Dok Trump 'upravlja' velikim svjetskim jedrenjakom, Obama se zabavlja na Djevičanskim otocima, kao - literarno rečeno - lovac na zmajeve nad morem.

Njegov prijatelj Sir Richard Branson je također prekinuo svoje svakodnevno zarađivanje milijuna, kako bi se malo brčkao s Obamom, pokazujući mu kako još uvijek ima snage za najveće izazove.

Moskito Island je privatni otok Richarda Bransona (66), a Obami nije trebao bilo kakav sprej protiv komaraca. Sve je u tom okružju u stilu multimilijardera kakav Branson zasigurno jest.

Branson je Obamu izazvao na natjecanje u surfanju na vodi i bivši je predsjednik pobijedio.

Vlasnik Virgina i mnoštva drugih kompanija, Sir Richard Branson, svjestan je kako njegovo drugo mjesto u ovom takmičenju znači veliku pobjedu, jer nema svatko priliku družiti se s Obamom u rajskome ambijentu Djevičanskih Otoka.

Ukoliko je Bransonu uopće više potrebna promidžba, onda bolju od ove teško da može zamisliti.

Kopirati
Drag cursor here to close