Kupljen na dražbi

Bikini preminule zvijezde na izložbi u muzeju

Amyn bikini boje koralja s golemim metalnim alkama kustosi su kupili na nedavno održanoj dražbi na Beverly Hillsu za 1250 dolara.
Lifestyle / Flash | 16. 11. 2021. u 11:28 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Deset godina nakon smrti Amy Winehouse njezin će bikini boje koralja biti izložen u prostoru Bikini Art Museuma u njemačkome Bad Rappenauu, čiji stanovnici s ponosom ističu da žive u prijestolnici kupaćih kostima, prenosi Hina.

U muzeju su već izloženi dvodijelni kupaći kostimi Marilyn Monroe, Scarlett Johansson i brojnih drugih slavnih osoba.

Amyn bikini boje koralja s golemim metalnim alkama kustosi su kupili na nedavno održanoj dražbi na Beverly Hillsu za 1250 dolara.

"Bikini Amy Winehouse bit će dodan najvećoj kolekciji kupaćih kostima Bikini Art Museuma na svijetu", rekao je glasnogovornik muzeja, istaknuvši da će ondje biti izložen u prvoj polovici 2022.

Engleska soul pjevačica umrla je 2011. u dobi od 27 godina. Više od 800 njezinih predmeta otišlo je pod čekić na dvodnevnoj aukciji održanoj na Beverly Hillsu 6. i 7. studenoga.

Prvi svjetski muzej bikinija posjetiteljima nudi pregled nekih od najvrednijih bikinija u povijesti. Naime, među eksponatima je slavni zlatni dvodijelni bikini, čiji je, za to doba šokantan kroj osmislio francuski inženjer Louis Reard 1947. godine.

Ondje su i dvodijelni kupaći kostimi što su ih nosile filmske zvijezde Marilyn Monroe i Brigitte Bardot.

Kopirati
Drag cursor here to close