Jedinstveni park

Bike park Vrana: Ljubitelji biciklizma i Kupresa došli na svoje

Službeno otvaranje parka „Bike park Vrana“ je u bilo u subotu,16. lipnja.
Lifestyle / Flash | 19. 06. 2018. u 20:13 Bljesak.info
Bike Park Vrana

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zaljubljenici u prirodu i biciklizam svoje će vrijeme uskoro moći provoditi na Kupresu, u zabavno-rekreativno-sportskom centru „Bike park Vrana“ koji u ponudi sadrži staze za bavljenje MTB sportom.

Od rekreativne XC varijante pa do istraživačkih All Mountain i Free Ride vožnji kao i uređene staze za Extreme Free Ride i Downhill jurnjavu, piše Poskok.info.

''U ponudi imamo tri biciklističke staze ukupne dužine 9 km kao i pješačku stazu koja je duga 12 km,a pruža se kroz netaknutu prirodu pored izvora vode na 1 460 metara. Na vrhu Stožera na 1 800 metara nadmorske visine smješten je caffe bar s pogledom na Srednju Bosnu i Dalmaciju i i uređeno uzletište za paragliding sa osiguranim povratkom na polaznu točku'', istaknuli su za Poskok.info vlasnici kompleksa Ski centra Stožer Vrana.

 A kako bi oni najmlađi također mogli uživati, na površini od 1 500 kvadrata, uređena je igraonica koja sadrži mali zip line, kao i malu stazu za bicikle.

Brdski biciklizam, planinarenje i još niz iznenađenja u prirodi, zasigurno će obogatiti sportski dio života svakog pojedinca. Službeno otvaranje parka je u bilo u subotu,16. lipnja.

Kopirati
Drag cursor here to close