Dan muškaraca

BiH obilježila Svjetski dan muškaraca

BiH među 60 zemalja svijeta koje su obilježile Međunarodni dan muškaraca.
Lifestyle / Flash | 20. 11. 2017. u 13:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Promovirajući zdravlje muškaraca, te naglašavajući važnost njihove uloge u zajednici, porodici i braku, u Sarajevu je u nedjelju, 19. studenog obilježen Svjetski dan muškaraca. 

Ovaj dan se u svijetu obilježava u preko 60 zemalja svijeta, a Bosna i Hercegovina je i ove godine bila među njima. Brojni posjetitelji Alta shopping centra uživali su u raznolikom sadržaju Dana muškaraca pa su tako mogli kušati probrana pića vrhunskih koktel majstora, dobili besplatnu masažu ali i prisustvovati nesvakidašnjem događaju - obrijali smo muškarca koji je bez brade posljednji put bio prije više od 10 godina, sve to uz pomoć vrhunskih Wilkinson proizvoda.

Kažu da je za zdravlje muškaraca najbitnija žena! Zato su mnogi muškarci u društvu svojih ljepših polovica imali priliku da čuju vrlo važne poruke o zdravlju od vrhunskog stručnjaka kakav je prim. dr. Selver Šabanović.

Kao glavni pokrovitelj edukacijskog dijela Dana muškaraca, dm - drogerie markt se još jednom pokazao kao društveno odgovorna kompanija. Kantonalnoj bolnici Zenica, odjelu za urologiju, uručili su ček u vrijednosti 3000 KM.

Brojne kompanije iz BiH su prepoznale Dan muškaraca kao koristan i zanimljiv način da predstave svoje proizvode i usluge. Tako su se posjetiteljima između ostalih predstavili i apoteke Paunovski, lječilište Raumal iz Fojnice, OC Jahorina, Telemach, Uniqua i ostali.

Do narednog dana muškaraca, ostanite dobri očevi, braće i muževi, vodite računa o svom zdravlju i uživajte u životu, priopćeno je iz DM-a.

Kopirati
Drag cursor here to close