Justin Bie(r)ber

Bieberov Oktoberfest: Samo da popijem još jednu s nogu

Lifestyle / Flash | 18. 09. 2016. u 12:11 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 17. rujna, otvoren je u Münchenu čuveni Oktoberfest, a svakako je jedan od najpoznatijih gostiju Justin Bieber (22), pop zvijezda koja ovih dana boravi i nastupa u Njemačkoj.

U četvrtak je, naime, Bieber u Berlinu imao priliku nositi svoj Wegbier (beer to go), a dva dana kasnije na najvećem svjetskom festivalu piva uživao je u dva Maß-a (krigla koja sadrži otprilike jednu litru piva).

Novinari Bilda navode kako je Bieber na Oktoberfestu uživao jedan sat u vrhunskome pivu, nakon čega je nastavio svoju privatnu zabavu.

Oni koji drže do stila Oktoberfesta, obično dolaze u 'lederhozama', tradicionalnim kožnim hlačama Bavaraca, dok Bieberov 'ni-duks-ni-majica' apsolutno ne spada u tradicionalni Wiesn-šator.

Osim toga, sa svojim tjelohraniteljima i pratnjom u kojoj se nalazio i njegov otac Jeremy i tri prijatelja, izazvao je pravu pometnju. Uz sve to, želio se sakriti i iza bubamra-balona, koji su prethodno pripremljeni specijalno za tu namjenu.

U šatoru koji je 'zauzeo' Justin vrijedila je opća zabrana fotografiranja pop zvijezde. Čim bi netko 'okinuo', oduzimana mu je kamera!?

Ipak, njegov prijatelj John Shahidi objavio je jednu fotku oca i sina Bieber na Twitteru.

Kopirati
Drag cursor here to close