Bike Tour

Biciklističko-turistički maraton ove godine u Tomislavgradu

Po riječima organizatora, cilj je maratona popularizacija brdskog biciklizma i promocija prirodnih ljepota te kulturno-povijesnih spomenika Bosne i Hercegovine.
Lifestyle / Flash | 15. 04. 2019. u 11:27 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Biciklističko-turistički maraton kojega već dugi niz godina u više od 30 općina u BiH uspješno organizira biciklistički klub "Bike Tour" iz Lukavca, održat će se od 29. lipnja do 3. srpnja u Tomislavgradu.

Tom prigodom predstavnici Bike Toura posjetili su Općinu Tomislavgrad gdje su po pitanju organizacije razgovarali s predsjednikom Općinskog vijeća Lukom Krstanovićem, predsjednikom Planinarskog društva "Orlova stina" Antom Vukadinom, te predstavnicima tomislavgradskog biciklističkog kluba u osnivanju.

Po riječima organizatora, cilj je maratona popularizacija brdskog biciklizma i promocija prirodnih ljepota te kulturno-povijesnih spomenika Bosne i Hercegovine, a tijekom šest dana ovog maratona biciklisti će voziti nekoliko etapa, i to od Tomislavgrada do Blidinjskog i Buškog jezera, kao i stazama po okolnim planinama.

Tehničku pomoć u realizaciji projekta biciklističkog maratona pružit će članovi Planinarkog društva "Orlova stina", članovi Biciklističkog kluba iz Tomislavgrada te Općina Tomislavgrad, a tijekom trajanja maratona sudionicima i gostima bit će omogućen i posjet znamenitostima Tomislavgrada i okolice.

Kopirati
Drag cursor here to close