Dan općine

Biciklistička utrka okupila 48 sudionika

Lifestyle / Flash | 20. 05. 2013. u 08:20 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu obilježavanja 20. svibnja, Dana općine Bugojno, u tom gradu je održana biciklistička utrka. Organizator utrke bio je Biciklistički klub Bugojno, a sudjelovalo je 48 biciklista koji su se natjecali u četiri kategorije.

U kategoriji ELIT vožena su četiri kruga, u ukupnoj dužini od oko 6,6 km, a prvo mjesto osvojio je Samir Selak iz Sarajeva. Drugo i treće mjesto osvojili su Bugojanci Marko Ljubas i Mirsad Husić.

U kategoriji U-23, u istoj dužini, prvi je bio Vedran Supur, drugi Amar Fazlibegović, a treći Armin Kadunić, svi iz Bugojna.

U omladinskoj konkurenciji natjecatelji su vozili po jedan krug (dužina 1,6 km) a najuspješniji su bili bugojanski biciklisti. U kategoriji kadeta prvi je Sulejman Mehić, drugi Amel Gazić, a treći Emir Đugum. U konkurenciji juniora prvi mjesto osvojio je Mugdim Đuliman, drugo Anes Hozić, a treće Ibrahim Helja.

Priznanja i prigodne nagrade uručene su, također, najstarijem sudioniku Ibrahimu Foriću (70) i devetogodišnjem Harisu Grižiću (9), koji je bio najmlađi sudionik utrke.

Kopirati
Drag cursor here to close