Vježbajte kod kuće

Bh. i regionalna prvakinja vas uči plesnim pokretima

Melisa Činić, poznata pod scenskim imenom SHZA, odlučila je - u ovo vrijeme kada nemamo priliku da se dovoljno krećemo - da podijeli nekoliko ne pretjerano zahtjevnih, ali provjereno atraktivnih pokreta iz svog bogatog plesnog repertoara.
Lifestyle / Flash | 10. 04. 2020. u 13:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Melisa Činić a.k.a. SHZA, sudionica Svjetskog finala prestižnog natjecanja Red Bull Dance Your Style 2019, podijelila je na @redbullbih Instagramu nekoliko atraktivnih plesnih pokreta koje lako možete isprobati i kod kuće.

Mlada plesačica iz Tuzle Melisa Činić, poznata pod scenskim imenom SHZA, odlučila je - u ovo vrijeme kada nemamo priliku da se dovoljno krećemo - da podijeli nekoliko ne pretjerano zahtjevnih, ali provjereno atraktivnih pokreta iz svog bogatog plesnog repertoara.

Foto. PR / Bh. i regionalna prvakinja vas uči plesnim pokretima

„Dragi moji, ovdje je nekoliko osnovnih koraka za početnike. Naravno, vježbom ovi koraci mogu izgledati bolje, a možete ih uklopiti u svoj freestyle gdje želite. Ja sam ih spojila ovako, po ovom redu. Bounce/Groove/Smurf su osnovne karike u plesu, na taj način vaše tijelo prati muziku. Koracima koje vidite možete izraziti svoju plesnu vještinu. Iz svakog ovog koraka proizilazi mnoštvo drugih varijacija. Ples nam pomaže da razvijamo kreativnost pokreta na određeni ritam“, poručila je SHZA.

Ove pokrete možete bez problema vježbati i kod kuće, a u nedostatku brojnije publike - pokušajte impresionirati ukućane. To će vam odličan test za vas, a nakon što prođe ova izvanredna situacija i nađete se u prilici da zablistate na plesnom podiju, imat ćete nekoliko izvanrednih asova u rukavu.

Energična Tuzlanka je prošle godine pobijedila na bh. turniru u sklopu globalnog natjecanja Red Bull Dance Your Style, da bi potom i na regionalnom finalu u Zagrebu osvojila srca publike, pobijedila i izborila mjesto u Svjetskom finalu.

Na globalnom finalu u Parizu, u prvoj borbi je uvjerljivo 'natplesala' Talijana Nejia, a zatim je u borbi za prolaz u top 16 naišla na budućeg pobjednika, Shinshana iz Nizozemske. U jedinoj borbi koja je te večeri u Bataclanu završila neriješeno, Melisa je ponovo izazvala ovacije. No, dodatna runda pripala je Nizozemscu, a naša predstavnica se morala zadovoljiti neformalnom titulom 17. plesačice svijeta koju joj je dodijelila publika i drugi ponajbolji plesači iz svih krajeva planete.

Kopirati
Drag cursor here to close