Uživanje na snijegu

Besplatno: Općina Jajce školarce vodi na skijanje

Nastavnici i profesori vodit će svakodnevnu brigu o djeci koja borave na skijalištu
Lifestyle / Flash | 04. 01. 2019. u 16:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općina Jajce u suradnji sa Ski Centarom ''Ranča'' i osnovnim i srednjim školama s područja Jajca, za sve jajačke učenike osigurala je boravak na ovom skijalištu i uživanje u radostima na snijegu. 

Na skijanje, organizirano, Općina školarce vodi od ponedjeljka, 7. siječnja godine.

''Od ponedjeljka, 7.1.2019. godine pa svakim radnim danom osiguran je besplatan prijevoz do skijališta na Poljanama, besplatna dnevna karta za lift  i topli napitak. Ove godine, u saradnji sa nastavnicima i profesorima tjelesnog odgoja jajačkih osnovnih i srednjih škola, osigurali smo vam i školu skijanja. Dakle, za sve one koji žele naučiti skijati biće na raspolaganju učitelji skijanja'', priopćeno je iz Općine.

Nastavnici i profesori vodit će svakodnevnu brigu o djeci koja borave na skijalištu te će evidentirati svako dijete koje taj dan organizirano odlazi na skijalište, te pomagati mališanima koji prvi put staju na skije.

Iz Ski centra ''Ranča'', navode, podsjećaju da je ograničen broj skija i opreme za iznajmljivanje pa bi bilo poželjno da, ukoliko ste u mogućnosti, ponesete svoju ski opremu.  

''Pozivamo sve učenike s područja općine Jajce da raspust učine ljepšim i uz podršku Općine Jajce provedu vrijeme na snijegu. Autobus kreće u 9 sati ispred Muzeja AVNOJ-a, a povratak je u 16 sati. Podsjećamo, organiziran odlazak je svakim radnim danom počevši od ponedjeljka, pa sve dok nam to vremenski uvjeti dozvoljavaju, dakle dok ima snijega'', priopćeno je iz Općine Jajce. 

Kopirati
Drag cursor here to close