braća po dlakavosti

Benzema odmor provodi sa simpatičnim majmunčićem

Lifestyle / Flash | 16. 06. 2017. u 22:00 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slike na društvenim mrežama, koje objavljuju elitni sportaši, često pokazuju njihov karakter naspram životinjskoga svijeta. Primjerice, slavni boksač Floyd Mayweather rado objavljuje svoje slike u društvu s tigrovima.

I napadač Reala iz Madrida Karim Benzema očito je veliki ljubitelj životinja.

Uživajući u svome odmoru u Dubaiju, Karim Benzema podijelio je sliku na kojoj opušteno sjedi na kauču, u zagrljaju slatkog malog majmuna.

Oklm ???????????

A post shared by Karim Benzema (@karimbenzema) onJun 15, 2017 at 10:04am PDT

 

 

Kako ovo nije prvi put da se Karim fotografira sa životinjama, AS podsjeća na slučaj iz Parka prirode u Martinique, kada je Benzema još i kaznu platio!

Naime, on se slikao s iguanom i objavio to na svome profilu, ne znajući da se radi o zaštićenoj životinjskoj vrsti, s kojom je ljudima zabranjeno dolaziti u kontakt.

Nakon nekih afera u vezi s lakim ženama, Benzema se u novije vrijeme gotovo ne pojavljuje u ženskom društvu, barem ne na slikama.

Na svome Instagramu uglavnom postavlja slike iz nogometnog miljea, s kolegama iz Rela s raznih natjecanja, potom u ''društvu'' luksuznih automobila i slično.


Jedno vrijeme bio je blizak s pjevačicom Rihannom, ali očito se ta veza nije razvila u nešto trajnije.

Njegova tadašnja djevojka Analicia Chaves napadala je slavnu pjevačicu uobičajenim frazama ljubomorne žene, ali u svijetu slavnih, onome tko ima dovoljno novca, žene često štošta oproste...

Kopirati
Drag cursor here to close