Pionirska dolina

Bengalska tigrica Nina stigla u Sarajevo

U njenu čast za posjetitelje ove zelene oaze u subotu, 23. ožujka bit će priređena i velika zabava za djecu, njihove roditelje i sve one koji su Ninin dolazak željno iščekivali, priopćeno je iz KJKP "Park".
Lifestyle / Flash | 16. 03. 2019. u 13:25 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedmogodišnja bengalska tigrica Nina novi je stanovnik sarajevske "Pionirske doline". 

U njenu čast za posjetitelje  ove zelene oaze u subotu, 23. ožujka bit će priređena i velika zabava za djecu, njihove roditelje i sve one koji su Ninin dolazak željno iščekivali, priopćeno je iz KJKP "Park". 

Novi dom tigrice u sarajevskoj "Pionirskoj dolini", ograđen staklenim portalima, dočekao ju je spreman. Mjesečna karantena uspješno je završen i tigrica se privikla na svoj novi tim veterinara i tehničara. 

Nina je prvi tigar u sarajevskom zoološkom vrtu, pa tako i u BiH, nakon 27 godina, a stigla je iz poznatog zoološkog vrta iz francuskog Amnevila. 

Tijekom zabave "Tigromanija u Pionirskoj dolini" u subotu 23. ožujka tigrica Nina u otvorenom dijelu svog prostranog doma "pozdravljat" će sve goste. 

Dolazak tigrice u "Pionirsku dolinu" podržali su Ministarstvo komunalne privrede i infrastrukture KS, Općina Centar, Odjel za saradnju i kulturnu djelatnost Francuske ambasade u BiH, a mjesečnu karantenu provela je u KJP "Veterinarska stanica" Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close