Mostarski sajam

Barbara Bandur vizažistica koja će uljepšati pobjednicu Make overa

Lifestyle / Flash | 29. 03. 2016. u 16:05 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barbara Bandur, mlada je vizažistica iz Mostara, koja će biti zadužena za uljepšavanje, i promjenu Make up stila jedne od budućih sretnih dobitnica nagradne igre Make over, koja traje do večeras u ponoć, a koja se održava u sklopu Mostarskog sajma.

Barbara koja je studentica Odnosa s javnošću pri Filozofskom fakultetu, a čija je strast šminka i uljepšavanje općenito, za sve Vas otkrila nam je kako je sve počelo, od kuda ljubav prema šminki, što uvijek ima u svojoj kozmetičkoj torbici i koji su to po njezinom mišljenju današnji trendovi koje neće zaobići niti jednu tredsetericu.

Djevojke u gradu često spominju tvoj Barbara šminkeraj? Kada si se počela baviti profeesionalnim make up-om?

Profesionalnim šminkanjem nakon što sam položila tečaj i dobila diplomu kao potvrdu za kvalitet svoga rada bavim se nepune dvije godine.

Kada se rodila ljubav prema make up-u?

Moram priznati da sam se u šminkerajske vode, kao što je i sam naziv mog salona, prepustila već kao djevojčica. Šminkanje je oduvijek bilo jedan od mojih hobija. Dugo sam se neobavezno time bavila, pratila trendove i nadopunjavala svoj make-up asortiman.

Gdje si se školovala, i kako je inače dostupno usavršavati se za spomenutu profesiju?

Profesionalni vizažist sam sa splitskom diplomom. Imala sam priliku raditi s profesionalnom i poznatom splitskom vizažisticom Šejlom Don Jerković koja me usavršila u svim poljima šminke te na kraju nagradila zasluženom diplomom zbog koje sam jako ponosna. Diploma je potrebna jer s njom stičemo šire znanje od samog poznavanja šminke i tehnika uljepšavanja, ali dapače, urođeni talent je uvijek osnova svega.

Imaš li omiljeni look?

Moj omiljeni look na licu jeste nude look u kojem naglasim i usne i oči dovoljno da dobijem jednostavan i prozračan izgled.

Tko su tvoja top 3 make up artista kojima bi se ti prepustila?

Jedan od najdražih i po meni top uzora u šminkanju koga pratim jeste Bojan Vukadinov, te još mnogi drugi instagram vizažisti poput Hudabeauty i Amrezi.

Što je po tebi današnji trend u šminkanju?

Današnji trend u make up u jeste konturiranje i stroubing koje je dosta zastupljeno i vidljivo na licima profesionalnih osoba. Simboliziraju ih mat ruževi u svim bojama.Također, danas se naglašava eyeliner koji ima veliku popularnost poput bronzera koji u kombinaciji daju jednu svježinu licu.

Što očekuješ od MAKE OVER-a, kao jedna od vizažistica koja će uljepšati jednu od dobitnica naše nagradne igre?

Sigurna sam da ćemo se svi dobro zabaviti, a make up će zasigurno biti u skladu sa ovogdišnjim proljetnim trendom, te ću se truditi da prirodne ljepote lica dobitnice zasjaju.

Koje su najčešće pogreške koje cure rade pri šminkanju?

Hmm, svi mi griješimo. Ali, po meni, jedna od najvećih pogrešaka jeste nanošenje sjena koje nisu dobro izblendirane i kao takve daju promašeni look, i vizualno odaju dojam neurednosti.

Što Barbara ima uvijek u svojoj kozmetičkoj torbici?

U svojoj torbici uvijek imam nude sjajilo i karmin, a da bi to sve uspješno nanjela na svoje usne imam i malo ogledalce bez kojeg nigdje ne ide.

Kopirati
Drag cursor here to close