Prijam

Balerine kod širokobriješkog gradonačelnika

Po prvi put balerine iz Širokog Brijega plasirale su se na svjetsko finale i izborile odlazak u Portugal sa značajnim rezultatima.
Lifestyle / Flash | 25. 03. 2019. u 10:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević upriličio je u Gradskoj vijećnici prijam balerina iz Širokog Brijega koje su izborile svjetsko finale u Portugalu.

Podsjetimo kako su u Zagrebu prije dva tjedna održane kvalifikacije za Svjetsko plesno prvenstvo WDC 2019 Portugal u kojem su sudjelovale BiH, Hrvatska, Srbija, Slovenija i Mađarska.

Natjecanje je održano pod licencom jednoga od najkvalitetnijih Dance World Cup natjecanja, a širokobriješke balerine nastupale su s '''Baletom Mostar Arabesque'', pod vodstvom profesorice Arlete Čehić.

Po prvi put balerine iz Širokog Brijega plasirale su se na svjetsko finale i izborile odlazak u Portugal sa značajnim rezultatima.

Gradonačelnik Kraljević uputio je iskrene čestitke i poželio im uspjeh na svjetskom finalu. Također, pružio im je podršku u njihovom budućem radu.

Podsjetimo da ''Balet Mostar Arabesque'' djeluje od 2006. godine i da je svojim postojanjem, koreografskim promišljanjima, kostimima i scenskim nastupima bitno utjecao na plesnu scenu u Mostaru i šire. Iza sebe ima mnoga svjetska natjecanja, suradnju sa sarajevskim Narodnim pozorištem, Carolyn Dorfman Companyjem iz New Yorka, Richardom Montezom, priopćeno je iz Grada Širokog Brijega.

Kopirati
Drag cursor here to close