Slika za uspomenu

Bakir ispunio želju mladencima

Fotografija je brzo dobila veliki broj lajkova, ali i komentara.
Lifestyle / Flash | 12. 06. 2021. u 12:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Facebook stranici Bakira Izetbegovića, predsjednika Stranke demokratske akcije objavljene su fotografije sretnih mladenaca iz Travnika u njegovom društvu.

''Mladenci u Travniku izrazili želju da se fotografišu sa predsjednikom Bakirom Izetbegovićem. Želimo im puno sreće, zdravlja i ljubavi u zajedničkom životu'', stoji u objavi.

Fotografija je brzo dobila veliki broj lajkova, ali i komentara.

''Od njega medeni mjesec za Njemačku, Austriju, Sloveniju, karta u jednom pravcu''… ''Dragi bakire imam i ja želju jedno radno mjesto u opstini ili elektrodistribuciji ili nekoj državnoj službi Bilo kakvo makar ti cistio cipele i okreto ih kad krenes kud''… ''tacno bih se opet udala kada bih znala da cu ovako velicanstveno vjencanje da imam'', samo su neki od komentara

Inače, Bakir Izetbegović predvodio je izaslanstvo Stranke koja je u petak boravila u posjeti Travniku. S predstavnicima općinske i kantonalne vlasti, te sa predstavnicima općinske i kantonalne organizacije SDA je razgovaralo se o planovima i konkretnim projektima koji su važni za Travnik, SBK i cijelu Bosnu i Hercegovinu.

Kopirati
Drag cursor here to close