Pauk

Azra u Posušju

Lifestyle / Flash | 01. 12. 2016. u 09:53 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 2. prosinca 2016. u konobi Burrito u Posušju, udruga PAUK organizira ugodno, opušteno druženje na kojem će Mišo Hrnjak promovirati svoju knjigu, a PAUK obilježiti završetak još jedne uspješne godine.

Promocija knjige je u 21 sat, a nakon promocije će se i zasvirati.

Kroz Azrine pjesme, svi ga znamo, a kakav je u pisanju, mnogi će imati priliku saznati u petak. ''Srce od zlata (priče, ali ne baš za djecu)'' autobiografska je knjiga koju će predstaviti autor – legendarni Mišo Hrnjak, bivši član Azre.

Na neki način intimno, na drugi pak sasvim otvoreno djelo o autorovom djetinjstvu, o njegovom privatnom životu, slavnim osamdesetima, karijeri u Azri i mnogo više od toga, opisano je u Srcu od zlata, na način svojstven samo autoru, pri pronalasku samog sebe, u svim životnim situacijama.

Mnoge zasigurno zanima koliko ova knjiga ima veze s legendarnom Azrom, priopćeno je.

'''Razdoblje s Azrom, Johnyjem i Borisom je bio vrlo intenzivan dio mog života, i jest, obilježio me do danas na mnogo načina. (...) Knjiga nije o Azri, ali upisao sam mnogo anegdota i doživljaja iz tog perioda, stvari koje znademo samo nas troje. I još mnogo drugih događaja. Na ovaj ili onaj način vezanih uz rock and roll'', izjavio je Mišo, a i gosti će imati priliku razgovarati i družiti se s njim, ali i uživati u njegovoj svirci uz legendarne Azrine hitove.

Na ovom druženju nazvanom ''Ravno do dna'', uz njega, zasvirat će i lokalni bendovi koji će nastaviti u ritmu rocka.

Kopirati
Drag cursor here to close