Novi datum

Avantura se nastavlja: Nektar OK Fest 14-16. kolovoza

U odnosu na ranije najavljani program na festivalskim binama, došlo je do otkazivanja nastupa inozemnih izvođača, koji su usljed novonastale situacije otkazali svoje svjetske turneje i nisu u mogućnosti da ove godine nastupe na Tjentištu.
Lifestyle / Flash | 04. 06. 2020. u 09:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

OK avantura se nastavlja!!! Nakon dvomjesečne neizvjesnosti, brojnih razgovora, pregovora, sagledavanja kompletne situacije, praćenja zdravstvenog stanja u zemlji, regiji i šire, ali i vođeni pozitivnom mišlju organizatori su donijeli odluku u vezi održavanja Nektar Ok Festa.

''Svjedoci smo otkazivanja velikog broja festivala u našoj regiji, ali i Europi i svijetu, i stoga nas izuzetno raduje, što smo u vrijeme globalne svjetske krize izazvane pandemijom virusa korona, i brojnim ograničenjima koja su se u poslednje vrijeme pred svima nama postavila kao veliki izazov, u prilici da ove godine organizujemo sedmo izdanje Nektar OK Festa'', navodi se u priopćenju.

Ističući na prvom mjestu zdravlje svih, publike i izvođača, poštujući dodatne preporuke sigurnosti, procjene stručnjaka da će u mjesecima koji su pred nama virus sve više da slabi, te da je kolovoz mjesec izvjesniji i sigurniji u kontekstu općeg zdravstvenog stanja u zemlji, određen je novi datum održavanja festivala, a to je 14/15/16 kolovoz.

Na Tjentištu vas očekuje puno dobre zabave, uz najbolju glazbu i vrhunsku svirku najboljih bendova. Naravno, to nije sve, jer Nektar OK Fest uvijek nudi više. I ovoga puta organizatori su pripremili neponovljivo iskustvo avanture i adrenadlinskog doživljaja, za sve one koji žele da okuse i čari prirode, kampovanje pod vedrim nebom, uživanje u raftingu, planinarskim šetnjama, prašumi Perućici i nesvakidašnjem pogledu sa najljepših vidikovaca Nacionalnog parka Sutjeska.

U odnosu na ranije najavljani program na festivalskim binama, došlo je do otkazivanja nastupa inozemnih izvođača, koji su usljed novonastale situacije otkazali svoje svjetske turneje i nisu u mogućnosti da ove godine nastupe na Tjentištu.

''Sa istima smo ostali u komunikaciji i već sada je potvrđeno da će u slučaju da budu na turneji 2021. godine prolongirati planirani ovogodišnji nastup, za novi termin festivala u narednoj godini'', priopćeno je.

U svakom slučaju odlične zabave na Tjentištu neće nedostajti. U večernjem programu na Jägermeister main stage-u očekuju nas vrhunske svirke uz Van Gogh – Bajaga i instruktori - Goran Bare & Majke – Urban & 4 – Zoster – Hladno pivo - Ritam nereda – Buč Kesidi – TBF –– Kanda, Kodža i Nebojša – M.O.R.T. – Repetirot . Ranije najavljeni program u OK kampu na Sensation OK stage-u ostao je nepromjenjen i tu vas očekuje Love Hunters – Mortal Kombat – Who See – Atheist Rap – Marčelo i Napeti quintet – Mile Kekin.

Uskoro organizatori donose još sjajnih imena zaduženih za najbolji provod na Tjentištu 14/15/16 kolovoza, kao i ostatak programa ovogodišnjeg sedmog po redu Nektar OK Festa.

Svi ranije kupljeni paketi i aranžmani za boravak na festivalu, važit će i za nove datume. Publika kojoj novonajavljeni datumi održavanja festivala ne odgovaraju i nisu u prilici da se pridruže, ima mogućnost povrata novca za ranije izvršenu kupovinu. O svim uvjetima povrata u zavisnosti od kupljenog paketa publika će biti informirana na službenoj festivalskoj stranici www.okfest.net

Paketi ponude za boravak na Nektar OK festu dostupni su na službenoj stranici festivala www.okfest.net/#booking . U ponudi su ograničene količine Paketa III /60 KM/ koji podrazumjeva trodnevni boravak u OK kampu, festivalsku ulaznicu i organizirani prijevoz iz većih gradskih centara u BiH, te paketa OK kamp /35 KM/ u okviru kojeg je osiguran boravak u kampu i festivalska ulaznica. Za sve ljubitelje prirode, kampovanja i dobre glazbe OK kamp i ove godine otvara se Fest dan ranije, tj. 13. kolovoza. Kupovina paketa OK kamp (boravak u kampu + festivalska ulaznica) moguća je preko prodajnih sustava kupikartu.ba i Gigstix , kao i na samom festivalu, na recepciji OK kampa.

Uz Nektar OK Fest i ove godine su Addiko banka, banka partner festivala i prijatelj festivala kompanija m:tel .

Kopirati
Drag cursor here to close