Doprinos

Ariana Grande prvi počasni građanin Manchestera

Lifestyle / Flash | 12. 07. 2017. u 15:01 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradske vlasti Manchestera odlučile su da američkoj pop pjevačici Ariani Grande dodijele priznanje prvog počasnog građanina, zbog njenog doprinosa nakon terorističkog napada u kojem su poginule 22 osobe, prenosi agencija Anadolija.

Ariana Grande je oduševila englesku i svjetsku javnost kada je odlučila da samo nekoliko dana nakon tragedije u Manchesteru održi humanitarni koncert "One Love Manchester" za sve žrtve i njihove obitelji

Umjetnica, nakon čijeg koncerta u Manchesteru 22. svibnja se dogodio samoubilački napad u kojem su poginule 22 osobe, a više od 100 ih je ozlijeđeno, posjetila je fanove u bolnici koji su ozlijeđeni u napadu, nakon čega je održala i humanitarni koncert na kojem su, osim nje, nastupale brojne glazbene zvijezde.

1 ? @mileycyrus ?????? ??: @alfredoflores

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)Lip 10, 2017 u 11:43 PDT

Predsjednik gradskog vijeća Manchestera, Richard Leese, opisao je 23-godišnju pjevačicu kao "mladu Amerikanku za koju bi bilo razumljivo da nikad više ne poželi vidjeti ovo mjesto".

"Ariana Grande je donijela utjehu tisućama ljudi i prikupila je milijune sredstava za hitni fond kada se vratila i održala koncert u lipnju", kazao je Leese, koji je ranije predložio američku pjevačicu za počasnog građanina Manchestera.

Gradska skupština je danas jednoglasno usvojila prijedlog, čime je Ariana Grande postala i prvi počasni građanin Manchestera.

1 ?

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)Lip 5, 2017 u 8:04 PDT

Kopirati
Drag cursor here to close