U ritmu noći

'Apokalipsa' u Hercegovini

Dejan Matić, Vuk Mob, Amar Gile i najbolji DJ-evi zabavljat će goste u noćnim klubovima.
Lifestyle / Flash | 29. 08. 2019. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto još traje, Hercegovinu još uvijek može opisati pjesma 'Tople noći vreli dani', a u noćnim klubovima ovog vikenda nastupaju muškarci koji će donijeti samo pozitivne vibracije.

Upravo vlasnik spomenutog hita dolazi u subotu, 31. kolovoza u Posušje, u Gaudeamus disco club. Riječ je, naravno, o Dejanu Matiću koji će sa gostima ovoga kluba pjevati svoje najveće hitove.

U subotu, u Noćni klub Bumerang u Čitluku stiže Vuk Mob čiji novi hit 'Slavija' nakon mjesec dana ima već 7 milijuna pregleda. Vuk Mob će donijeti novi dašak glazbe koji je sve popularniji na našim prostorima.

Sjajni Amar Gile napravit će u subotu pravu 'Apokalipsu' u Noćnom klubu Diamond u Ljubuškom. Osim novih hitova 'Nek to budem ja' i 'Sve što znaš o meni', Gile će zabaviti ekipu u Ljubuškom svojim starim hitovima i obradama popularnih pjesama.

Livno voli petak, sudeći po promocijama alkoholnih pića koje su pripremili Elite night club gdje će glazbu puštati DJ Nole i Luxe bar lounge & club gdje će goste zabavljati DJ Andro.

DJ Andro dan poslije, u subotu, će zagrijavati ekipu u Tomislavgradu u Elements club&lounge.

Više o noćnim izlascima u Hercegovini možete čitati na poveznici.

Kopirati
Drag cursor here to close