Ogromno humano srce!

Poduzetnik iz Hercegovine uplatio 100.000 KM za liječenje Ane Rite Puljić!

''Ovim putem se obitelj Ana Rita Puljić i SB mame žele zahvalit na donaciji od srca obitelji NSoft i ostalim firmama u grupaciji'', ističu iz Udruge Širokobriješke Mame.
Lifestyle / Flash | 14. 10. 2017. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da Hercegovci imaju veliko srce pokazao je primjer jednog poduzetnika koji je ''Širokobriješkim mamama'' potvrdio kako će njegova tvrtka za liječenje male Ane Rite Puljić uplatiti 100.000 KM.

''Širokobriješke mame'' su na svom Facebook profilu priopćile kako tu vijest više ne mogu držati za sebe, te kako su presretni ovim velikim činom.

''Vlasnik je čovjek iz naroda pa nije bio problem doći do njega porukom. Otipkali, duboko udahnuli i "pritiskli" send! Nakon par minuta se vraća poruku 'Eej nemojte se ispričavat za činjenje dobrih djela nikada'. Taj čovjek sa druge strane tipkovnice je imao samo par osnovnih pitanja. Ni mi sami nismo vjerovali što čitamo. Djelatnici njegove firme, ti divni i zadovoljni ljudi, i obitelj, će donirati za našu Ana Ritu Puljić 100.000 KM'', poručile su ŠB Mame.

Dodali su kako je firma tražila anonimnost, ali...

''Oni su tražili anonimnost jer njima je dovoljno da oni znaju zašto ovo rade. Al mi ne bi bili mi da ih nismo izgnjavili da pristanu da objavimo njihovo ime. Ovim putem se obitelj Ana Rita Puljić i SB mame žele zahvalit na donaciji od srca obitelji NSoft i ostalim firmama u grupaciji.  Što drugo reći na ovaj ljudski potez i pokazatelj zajedništva u teškim trenucima nego DIVNI LJUDI HVALA VAM ŠTO POSTOJITE'', kažu ''Širokobriješke Mame''.

Kopirati
Drag cursor here to close