Dođite na promociju u Mostaru!

Anita Šunjić snimila spot za pjesmu ''Sretna na dan''

Mostarska glazbenica Anita Šunjić snimila je spot za himnu neuzvraćenih ljubavi pod nazivom "Sretna na dan" kojeg će domaćoj publici u gradu na Neretvi predstaviti 23. lipnja.
Lifestyle / Flash | 20. 06. 2018. u 16:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Anita Šunjić, glazbenica koja već godinama svojim glasom uljepšava brojne događaje, snimila je spot za pjesmu ''Sretna na dan''

Domaćoj publici u gradu na Neretvi, pjesmu će predstaviti 23. lipnja, u mostarskom caffe baru 'Vinyl' s početkom u 21 sat.

Nakon službeno izdana dva singla dogodio se nastup na natjecanju sarajevskog kluba Monument - New musician or a brand new band scene, na kojem je Anita osvojila prvo mjesto.

Ta nagrada donijela je suradnju sa producentom Damirom Arslanagićem u čijem studiju se realiziralo snimanje pjesme „Sretna na dan“, koji je izabrala za svoj idući singl.

''Pjesma je bila drugačija od prethodnih, jer je imala drugačiju tematiku. Do tada su se dešavali tekstovi u kojima bi se opisivalo ili bolan prekid, ili vesela ljubav. Ovaj put predstavljam pjesmu kao svoju prvu „stalkersku“ pjesmu u kojoj glavni lik živi za tren kad će sresti tog nekog ko joj je ukrao srce. Pjesma govori o unutarnjoj borbi, odluci: ostati ili otići. Ona je svjesna da ta ljubav nikad neće biti ostvarena, ali bira da još malo sanjari. Makar dok traje pjesma'', rekla nam je Anita.

Spot pjesme je nastao naknadno odlukom autorice da je vrijeme da snimi prvi video uradak, a sniman je u Mostaru na pet lokacija, s mostarskim timom ljudi, i s pričom koja se veže za tekst.

''U dogovoru sa menadžmentom kluba dogovorena je promocija 22.6., a dan kasnije 23.6. će se održati mostarska promocija u lokalu Vinyl , u 21h, jer ne želim zapostaviti svoj grad odakle je sve i počelo'', rekla je Anita.

Kopirati
Drag cursor here to close