O razvodu, zdravlju...

Angelina Jolie: Bolovala sam od Bellove paralize

Lifestyle / Flash | 29. 07. 2017. u 11:05 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumica i redateljica Angelina Jolie govorila je u intervjuu za časopis "Vanity fair" o razvodu od Brada Pitta i o svom zdravlju, otkrivši da je jedno vrijeme bolovala od Bellove paralize, prenosi CNN.

Jolie je za "Vanity fair" rekla da je tijekom djetinjstva stalno bila zabrinuta za svoju majku, te da ne želi da njena djeca budu zabrinuta za nju.

“Mislim da je jako važno plakati pod tušem, a ne pred njima. Moraju znati da će sve biti u redu, čak i kada vi niste sigurni da će biti”, rekla je glumica.

Jolie je otkrila i da su se problemi u braku s Pittom pojavili prošlog ljeta, tijekom postprodukcije njenog filma "First They Killed My Father", koji govori o genocidu u Kambodži.

Nije željela otkrivati detalje, ali je odlučno odbacila tvrdnje da je način života njene obitelji, koji podrazumijeva dosta putovanja, doprinio razvodu, javlja N1.

“Naš način života nije bio negativan ni na jedan način. To nije bio problem. To je bila i bit će jedna od predivnih mogućnosti koju možemo priuštiti svojoj djeci…”, rekla je glumica i dodala da je jako ponosna na svojih šestero djece, koja su prema njenim riječima, u prethodnom razdoblju bila “jako hrabra”.

"Svi se oporavljamo od događaja koji su doveli do razvoda… Oni se ne oporavljaju od samog razvoda. Oporavljaju se od nečeg… Od života, od životnih stvari”, objasnila je Jolie.

Angelina Jolie i Brad Pitt razdvojili su se u rujnu 2016. i razveli se ubrzo nakon toga. Jolie je tražila skrbništvo nad djecom, ali pregovori o razvodu, prema "Vanity fairu", i dalje traju.

Turbulentna godina imala je posljedice i po njeno zdravlje, te Jolie otkriva da joj je krvni tlak povišen i da je jedno vrijeme bolovala od Bellove paralize koja prouzrokuje slabost mišića.

“Žene u obitelji nekada sebe stavljaju na posljednje mesto, dok se to ne odrazi na njihovo zdravlje”, rekla je ona i dodala da je Bellovu paralizu uspjela izliječiti akupunkturom.

Kopirati
Drag cursor here to close