glasuj i doji

Alanis Morissette: Ne zaboravite obaviti svoje građanske dužnosti

Lifestyle / Flash | 03. 11. 2016. u 19:31 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevačica Alanis Morissette na neobičan je način pozvala građane da se odazovu svojoj dužnosti na izborima, promovirajući pritom i značaj dojenja beba, što je poruka za sve majke.

Bez da se bilo što spočitava svetosti majčinstva i građanskoj dužnosti izlaska na izbore, reklo bi se kako je ovo ipak vrlo neobična kombinacija u stilu TV prodaje - ako nazovete odmah i kupite parcelu na Marsu, kao ekstra bonus dobit ćete rezervnu gumu za vrtnu kosilicu.

Alanis je na svome Instagram profilu postavila sliku na kojoj doji bebu, a na dojku je zalijepila poruku „I voted“.

Drugim riječima, glasuj i isturi grudi pa će svima biti bolje.

Ova 42-godišnja Kanađanka udala se 2010. godine za rappera Souleyeja (pravim imenom Mario Treadway), a nekoliko mjeseci kasnije dobili su sina Evera.

Beba koju Alanis sada doji je njihova kćerkica Onyx Solace, kojoj su četiri mjeseca, a hashtagom #evenwhenyoucantleavethehouse pjevačica želi kazati kako se može glasovati čak i ako ne možete izaći iz kuće.

Alanis Morissette je američko državljanstvo uzela 2005. godine.

Najveće uspjehe kao pjevačica bilježila je 90-tih godina, a proboj na svjetskoj sceni ponajviše je napravila albumom „Jagged Little Pill“, što je bio njezin treći, a ujedno prvi internacionalni album.

Među najveće njezine hitove svakako spada i pjesma „Ironic“.

Kopirati
Drag cursor here to close