Air Moves You

air max 270 – spoj povijesti i modernog dizajna

Svi ljubitelji Air Max modela će moći vidjeti neke od najstarijih Air Max modela i uporediti ih sa Air Max 270.
Lifestyle / Flash | 17. 03. 2018. u 14:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je bilo i drugih Nike Air modela koje su bile dizajnirane isključivo kao lifestayle, počevši sa Air Safari modelom iz 1987, sve njihove odlike su prvobitno bile osmišljene za trčanje. Air Max 270 model, je prvi potpuno lifestyle Air Max model kreiran pažljivo i rigorozno kao i modeli sa sportskim preformansama, ali prilagođen potrebama svakodnevnog nošenja.

 Mart je mjesec koji je posvećen ovoj Nike ikoni, a ove godine proslava Air Max rođendana i lansiranje novog Air Max 270 modela bit će obilježeno u kultnom clubu Rudi u Banja Luci, 25.3. od 18 do 22 sata. Očekuje vas savršeni spoj povijesti i modernog doba. Imat ćete priliku da uživate u:

  • - ritmu muzike 90-tih,
  • - kultnim igricama koje su obilježile mnoga djetinjstva 90-tih godina (Nintendo, Sega-Mega, Super Mario)
  • - nastupu mega zvijezde 90-tih - Baki B3
  • - društvu ljubitelja Max-sica

Svi ljubitelji Air Max modela će moći vidjeti neke od najstarijih Air Max modela i uporediti ih sa Air Max 270. Svi posjetioci će imati mogućnost da odigraju neku od dobro poznatih igrica koje su obilježile 90-te godine (Nintendo, Sega-Mega, Super Mario...) i da osvoje nagrade.

Pored Baki B3 čekaju te Maja Joma, Mia Kozo, Dejan Jandrić, Željko Žilić – Brutal Prostest i mnogi drugi ljubitelji Nike ikone – Air Max.

Gornji dio novog modela inspirisan je Air Max 180 i materijalom Air Max 93. Dizajeneri su spojili „DNK“ iz više Air Max silueta, izmiješali ih da bi AIR 270 učinili prepoznatljivim. Pokušali su pronaći elemente po kojima su dobro poznati drugi Air Max modeli i spojiti ih.

Nike dizajneri su željeli nešto čisto i jednostavno, ali sa izraženim linijama. Mreža je postala vidljivija i model moderniji. Rotirali su mrežu, koja pruža ugodniji izgled i stvara veću udobnost pomoću mehaničkog rastezanja.

Ime 270 dolazi iz internog Nike epiteta za Air Max 93 model, koji se odnosio na 270 stupnjeva vidljivosti u zračoj jedinici tog modela.  Nove Air Max 270 modele potraži u Buzz radnjama u BiH, na www.buzzsneakers.com i u Nike Shopu u Sarajevu.

Čekamo te.

Obuj svoje MAXICE.

Povedi ekipu iz kraja.

25.3. – club Rudi, Banja Luka

18h do 22h

Kopirati
Drag cursor here to close